CHP’den AK Parti’ye katılan iki belediye başkanı Kadir Kumbul ve İsa Yıldırım, Ankara’da düzenlenen TBB toplantısında birlikte oy kullandı.
02.05.2026 - 16:47
YAYINLANMA02.05.2026 - 18:36
GÜNCELLEME02.05.2026 - 16:47
YAYINLANMA:02.05.2026 - 18:36
GÜNCELLEME:
CHP’den AK Parti’ye katılan Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul ile Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı için Ankara’da birlikte oy kullandı.
Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yapılan oylama sonucunda en fazla oyu alarak TBB Başkanı seçildi. Kritik seçimde oy kullanan Kumbul ve Yıldırım, sürece ilişkin benzer açıklamalarda bulundu.
Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, "Aksu Belediye Başkanımız İsa Yıldırım ile birlikte Ankara'da Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısına katılarak, TBB Başkanı ve yeni yönetimini belirleyecek seçimlerde oyumuzu kullandık" dedi.
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ise, "Serik Belediye Başkanımız Kadir Kumbul ile birlikte Ankara'da Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısına katılarak, TBB Başkanı ve yeni yönetimi belirleyecek seçimlerde oyumuzu kullandık" ifadelerini kullandı.
_google_ers_1777729565.png)
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir