x


x
x

Augusto umduğunu bulamadı


Devre arası transfer döneminde olaylı bir şekilde Alanyaspor’dan ayrılarak Brezilya ekibi Vasco da Gama’ya transfer olan Loide Augusto, aradığını bulamadı.

Emre Gündoğdu

Emre Gündoğdu

EDİTÖR

27.05.2025 - 08:32

YAYINLANMA

27.05.2025 - 08:32

GÜNCELLEME
Augusto umduğunu bulamadı

 2.5 milyon Euro bonservis ödenen Angolalı futbolcu, Brezilya ekibiyle çıktığı 12 maçta gol ya da asist üretemedi. İlk 11’de yer edinemeyen 25 yaşındaki futbolcu, 6 maçı yedek kulübesinde tamamlarken, 1 kez de kadroya alınmadı.

HOCASINA TAVIR YAPTI

Ayrılık sürecinde Alanyaspor aleyhine yaptığı açıklamalarla öne çıkan Augusto, Vasco da Gama’da da sorunlarla gündem oldu. Angolalı futbolcu, Brezilya Kupası’nda oynanan Operário-PR maçında hocasıyla yaşadığı diyalogla öne çıktı. Teknik Direktör Fernando Diniz’in uyarılarını dinlemeyen Augusto, rakip kaleye gönderdiği etkili şutun ardından hocasına dönerek kulağını gösterdiği hareketle Brezilya’da en çok konuşulan isimlerden oldu.

Kaynak: Enis Nazlı

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !