TESK Genel Başkan Vekili ve Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, babaların aile yapısının temel direği olduğunu vurguladı. Dere, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.
14.06.2025 - 12:20
YAYINLANMA14.06.2025 - 12:20
GÜNCELLEME14.06.2025 - 12:20
YAYINLANMA:14.06.2025 - 12:20
GÜNCELLEME:
Başkan Dere mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hayatın her alanında bizleri varlığıyla güçlendiren, fedakârlığıyla yol gösteren babalarımız; sevginin, emeğin ve sorumluluğun en güzel örneklerindendir. Tıpkı esnaf ve sanatkârlarımız gibi alın teriyle, dürüstlükle ve sabırla ayakta duran babalarımız, toplumumuzun da mihenk taşlarıdır. Özellikle esnaf camiamızda, yıllarca dükkân başında evladına hem ekmeği hem mesleği öğreten nice baba, bu kültürün ve ahilik geleneğinin yaşayan temsilcileridir.”
Babalar Günü dolayısıyla yapılacak alışverişlerde yerel esnafın tercih edilmesi gerektiğine dikkat çeken Dere, şu çağrıda bulundu;
“Bu özel günde hem babalarımızı mutlu edecek anlamlı hediyeler almak hem de yerel ekonomiye katkı sağlamak adına, alışverişlerimizde mahallemizin esnafını tercih etmeyi unutmayalım.”
Babaların sadece aileleri için değil, toplum için de önemli birer rehber olduğuna değinen Başkan Dere, mesajını şu sözlerle tamamladı;
“Çocuklarının geleceği için gece gündüz demeden çalışan, rehberlik eden, gerektiğinde bir öğretmen, gerektiğinde bir dost olan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü yürekten kutluyorum. Hayatta olanlara sağlık ve huzur diliyor, ebediyete irtihal etmiş babalarımıza da rahmetle ve minnetle anıyorum. Ailesi için fedakârlık eden her baba, birer kahramandır. Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.”
HABER MERKEZİ
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir