AESOB Başkanı ve TESK Genel Başkan Vekili Adlıhan Dere, Alanya ve Gazipaşa’ya çıkarma yaptı. Dere, iki ilçede de hem esnafları hem de ilçe protokollerini ziyaret etti.
22.08.2025 - 17:02
YAYINLANMA23.08.2025 - 19:34
GÜNCELLEME22.08.2025 - 17:02
YAYINLANMA:23.08.2025 - 19:34
GÜNCELLEME:
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Adlıhan Dere, ilk olarak Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül’ü, ardından da Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’ü ziyaret etti. AESOB Başkanı, daha sonra esnaf temsilcileri ile bir araya geldi.

GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
Dere, Alanya Emniyet Özgönül’ü ziyaretinde birlik mesajı verdi. Adlıhan Dere, “Alanya’nın güvenliği, huzuru ve gelişimi adına kurumlarımız arasında güç birliğiyle önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Dere, Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’ü ziyaretinde de “Alanya’nın gelişimi, esnafımızın güçlenmesi ve toplumsal dayanışmanın artması için birlikte çalışacağız” diye konuştu.

SORUNLAR DİNLENDİ
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği AESOB Başkanı ve TESK Genel Başkan Vekili Adlıhan Dere’nin ikinci durağı Gazipaşa oldu. Dere, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan ile Kaymakam Selami Korkutata ile bir araya gelerek esnafın genel durumu hakkında bilgiler verdi. Gazipaşa esnaf temsilcileri ile buluşan Dere, “Esnafımızın talep ve beklentilerini yerel yönetimlerimize aktarıp ilçemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak çalışmalara dair istişarelerde bulunmaya devam edeceğiz” ifadelerin kulandı.

BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir