x


x
x

5 bin kaçak elektronik sigara ele geçirildi


Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde durdurulan bir yol yardım çekicisinde yapılan aramada 5 bin adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

02.06.2025 - 14:35

YAYINLANMA

02.06.2025 - 14:35

GÜNCELLEME

02.06.2025 - 14:35

YAYINLANMA:

02.06.2025 - 14:35

GÜNCELLEME:
5 bin kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Gazipaşa ilçesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucu önemli bir operasyona imza atıldı. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla harekete geçen Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM), İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Güney Yol Kontrol Noktası'nda şüpheli bir yol yardım çekicisini durdurdu.

Araçta yapılan aramada, piyasa değeri yüksek olan 5 bin adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldı.

İHA

Kaynak: İHA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !