Alanya’da sıkı denetim
Türk turizminin önemli merkezlerinden biri olan Antalya’nın Alanya ilçesinde kolluk kuvvetleri dört koldan çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

Türk turizminin önemli merkezlerinden biri olan Antalya’nın Alanya ilçesinde kolluk kuvvetleri dört koldan çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.
Alanya Kaymakamlığı Denetim ekiplerince trafiğe kapalı alanlarda denetim uygulamaları yapıldı.
Denetimler kapsamında Yürüyüş yolları üzerinde yaya
trafiğini tehlikeye düşüren 46 motor sürücüsüne 108.209 TL cezai işlem
uygulandı.
Antalya’da bir vatandaşın daha önceki iş yerinden kalan ve evinin balkonuna stokladığı cep telefonu bataryaları yangına neden oldu. Büyük gürültüyle patlayan bataryalar nedeniyle mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde trafikte çıkan yol vermeme kavgasında 2 halk otobüsü şoförü bıçakla yaralanarak tedavi altına alındı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde, kamyonetin çarptığı 1,5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.
Antalya’da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından son 72 saatte 191 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Antalya’nın Korkuteli ilçesinde çok sayıda ruhsatsız tabanca ile av tüfeği ile yakalanan 10 şüpheli hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde düğün salonunda sahne anlaşmazlığı yüzünden iki grup kavga etti.
Antalya’da Polis Memuru Cuma Şimşek, motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Antalya’da motor arızası nedeniyle kontrol etmek için teslim aldıkları müşteriye ait araç, marşa basılınca bir anda yanmaya başladı. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde her türlü atığın dökülerek çöplük haline geldiği Koru Sahili Fidanlık Bölgesi'nde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını zorlukla kontrol altına alırken, sahilde bulunan bir işletmede yangında oluşan yoğun duman nedeniyle müşteriler işletmeyi terk etmek zorunda kaldı.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yoldan çıkıp muz serasına çarptı. Kazayı yara almadan atlatan ve 1.84 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, sağlık ekiplerinin yardım talebine ise 5 metre kuralı getirdi. Hakkında cezai işlem uygulanan sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz