Alanya 1221 FK, kupaya veda etti
Türkiye Kupası’na 3’üncü turdan katılan ve Adıyaman FK’yi saf dışı bırakarak 4’üncü turda 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’un rakibi olan Alanya 1221 FK, turnuvaya veda etti.
Türkiye Kupası’na 3’üncü turdan katılan ve Adıyaman FK’yi saf dışı bırakarak 4’üncü turda 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’un rakibi olan Alanya 1221 FK, turnuvaya veda etti.
Rakibi karşısında özellikle ilk devrede başa baş bir
mücadele ortaya koyan Antalya ekibi, sahadan 4-1 mağlup ayrılarak kupa
serüvenine son verdi. İstanbulspor’a turu getiren goller 41’inci dakikada Kerem
Şen, 50’nci dakikada Ologo, 84’üncü dakikada Ümit Kurt ve 89’uncu dakikada
Sambissa’dan geldi. Alanya 1221 FK’nin tek sayısını ise 90’da Yusuf Saydam
kaydetti.
Alex de Souza ile yollarını ayıran Antalyaspor, Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlük görevine getirildiğini duyurdu.
Sivasspor deplasmanında takımının tek golünü atarak 1 puanın gelmesini sağlayan Alanyaspor’un Venezuelalı futbolcusu Sergio Cordova, kötü bir sonuca imza atmadıklarını söyledi.
Süper Lig’de kış transfer sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplerin harcama limitlerini açıkladı.
Maddi açıdan zor geçiren Antalyaspor, kulübe yeni gelir kapısı yaratmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızılı beyazlılar, Land of Legends’a ait olan ‘Teknoloji, Sanat ve Eğlence Merkezi ile yeni bir gelir kapısı elde etmeyi planlıyor.
Son 3 maçından puan çıkaramayan Antalyaspor’da Alex de Souza dönemi sona erdi. Kırmızı-Beyazlılarda teknik patronluk için ilk aday Bülent Uygun olurken, Emre Belözoğlu da alternatif isim olarak listeye yazıldı.
Alanyaspor, Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Süper Lig'in 19. haftasında Alanyaspor, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Alınan beraberliğin ardından Alanyaspor’da Teknik Direktör Sami Uğurlu, özellikle ilk yarıda ortaya koyulan performansı eleştirdi.
Antalyaspor’un yükselen değeri Jakub Kaluzinski’ye İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City talip oldu. Bir dönem Erol Bulut’un çalıştırdığı Cardiff City, resmi teklifini sunarken, Polonyalı futbolcunun transfere sıcak bakmaması sebebiyle transfer gerçekleşmedi.
Süper Lig’in Akdeniz temsilcileri Antalyaspor ve Alanyaspor’un 2. transfer ve tescil dönemi harcama limitleri belli oldu.
Antalyaspor’da mağlubiyetler serisine bir halka da Trabzon’da eklendi. Karadeniz’de rakibine 5-0 ile mağlup olan Antalyaspor, üst üste 3’üncü yenilgisini aldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz