Alanyaspor’da yeni hedef Kayseri
Galibiyet hasretine geçen hafta Trabzonspor karşısında son veren Alanyaspor, seriye başlamak için Kayserispor karşısına çıkıyor. 16.00’da başlayacak maçta düdük Ozan Ergün’de olacak.
Galibiyet hasretine geçen hafta Trabzonspor karşısında son veren Alanyaspor, seriye başlamak için Kayserispor karşısına çıkıyor. 16.00’da başlayacak maçta düdük Ozan Ergün’de olacak.
Sami Uğurlu yönetiminde Samsunspor deplasmanında alınan 1 puanın ardından geçtiğimiz hafta da Trabzonspor’u deviren Alanyaspor, bu kez Kayserispor’a konuk olacak. Uzun süren galibiyet hasretine Trabzonspor karşısında son veren Turuncu-Yeşilliler, Kayseri deplasmanında da kazanarak seriye başlamayı hedefliyor. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16.00 olacak.
ALANYA ÜSTÜN
Bugüne kadar 20 kez birbirine rakip olan iki takımdan
Alanyaspor’un galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. 20 karşılaşmanın 11’inden galibiyetle
ayrılan Turuncu-Yeşilliler, 6 mücadelede ise puan alamadı. 3 karşılaşmada
taraflar puanları paylaştı.
ALANYA KAYSERİ’Yİ
SEVİYOR
Alanyaspor’un Kayserispor karşısında da dikkat çeken bir
üstünlüğü göze çarpıyor. Kayserispor, Süper Lig tarihinde en yüksek mağlubiyet
oranını Alanyaspor karşısında gören Kayserispor, yüzde 69 ile maçlardan puan
alamıyor. Sarı-Kırmızılılar, son 6 eşleşmenin 5’inden de puan çıkaramadı.
2 CEZALI, 2 SINIRDA
Alanyaspor’da zorlu karşılaşma öncesinde iki isim cezalı
durumda. Trabzonspor karşısında kırmızı kartla oyundan ayılan Yusuf Özdemir ile
birlikte sarı kart cezalısı Lima forma giyemeyecek. Antalya ekibinde Ertuğrul
Taşkıran ve Augusto da kart sınırında bulunuyor.
15. HAFTA
Stadyum: RHG Enertürk Enerji
Hakem: Ozan Ergün
TV: Bein Sports
Saat: 16.00
Kayserispor
Teknik Direktör: Sinan Kaloğlu
Onurcan Piri
Gökhan Sazdağı
Attamah
Kolovetsios
Carole
Hasan Ali Kaldırım
Karimi
Bourabia
Kartal Yılmaz
Boa Morte
Nazon
Alanyaspor
Teknik Direktör: Sami Uğurlu
Ertuğrul Taşkıran
Hadergjonaj
Aliti
Fatih Aksoy
Balkovec
Richard
Makouta
Efecan Karaca
Janvier
Augusto
Cordova
Antalyaspor Teknik Direktörü olarak ilk maçına Göztepe deplasmanında çıkan Emre Belözoğlu, ikinci sınavını Beşiktaş karşısında verecek.
Son iki haftada tek puan alabilen Alanyaspor, yeniden çıkış yakalamak için Başakşehir karşısına çıkacak. Sezonun ilk devresinde oynanan mücadeleyi 4-2 kaybeden Turuncu-Yeşilliler, bu kez evinde kazanan taraf olmak için mücadele verecek.
Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor – Beşiktaş maçının hakemi belli oldu. Karşılaşmayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.
Alanyaspor, Süper Lig’in 21. haftasında Başakşehir’i ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndaki bir müsabakada, hakemin bir sporcuyu diskalifiye etmesiyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda 1’i hakem 2 kişi yaralanırken, 2 kişi de ifade için polis merkezine götürüldü.
Antalya’da Besim Aybars Kros 1. Ligi Final ve U18-U20 Ligi Eleme Kademesi yarışları tamamlandı.
Antalyaspor’un en değerli oyuncusu olarak kabul edilen Jakub Kaluzinski için pek çok takımın ilgisi bulunurken, Polonyalı futbolcunun sözleşmesinde 4 milyon Euro’ya serbest kalma maddesinin olduğu ortaya çıktı.
Süper Lig’de bu sezon zor günler geçiren Antalyaspor ile Alanyaspor, deplasmanda yokları oynuyor. Her iki takım da bu sezon 10 kez Antalya dışında maça çıkarken, sadece birer kez sahadan mutlu ayrıldı.
Alanyaspor’un Süper Lig’in 21. Haftasında oynayacağı karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.
Bu sezon deplasmandaki 10’uncu maçına Eyüpspor karşısında çıkan Alanyaspor, fobisini İstanbul’da da yenemedi. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan Şimşek, 9’uncu deplasman maçından da galibiyet çıkaramadı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz