Murat Er’in hazırlayıp sunduğu Gün Ortası programında konuşan Özdemirci, “İç Anadolu’nun batısı, İç Ege ve Göller Bölgesi’nde sağanak yağış bekliyoruz. Doğu ve Karadeniz bölgeleri için de uyarılarımız var” dedi.
Özdemirci ayrıca, “Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve kuzeybatısında yağışlar görülecek. Aynı zamanda Marmara ve Kuzey Ege’de kuvvetli rüzgâr bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Çarşamba günü, yurdun iç ve kuzeydoğu kesimlerinde sağanakların etkisini sürdüreceğini belirten Özdemirci, “Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor” dedi.
Perşembe günü için ise, “Kuzeydoğuda aralıklı yağışlar sürebilir. Diğer bölgelerde ise açık ve az bulutlu bir hava bekleniyor” açıklamasında bulundu.