CHP Kaş Meclis Üyesi Adil Arslan’ın mizah amaçlı çektiği sosyal medya videosu tepkilere neden oldu. Arslan’ın mizahı eline yüzüne bulaştırdığı eleştirileri yapıldı.
07.06.2025 - 11:22
YAYINLANMA07.06.2025 - 11:28
GÜNCELLEME07.06.2025 - 11:22
YAYINLANMA:07.06.2025 - 11:28
GÜNCELLEME:
Antalya'nın Kaş ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Adil Arslan’ın sosyal medyada paylaştığı mizah amaçlı video tartışmalara neden oldu. Meclis Üyesi Arslan son dönemin en popüler dizilerinden olan ‘Eşref Rüya’ dizisindeki Dâr-ı Dünya şarkısıyla çektiği video eleştiri konusu oldu.

Görüntülerde lüks bir cipe binen Arslan’a bir koruma ve şoför eşlik ettiği görüldü. Eşref Rüya projesinin bir mafya dizisi olması ve oradaki müziğin mizahi amaçlı olsa bile kullanılması bazı kesimlerce yersiz olarak bulundu. Adil Arslan’ın adeta bir mafya babası gibi arabaya binmesinin gençlere kötü bir örnek olunabileceği savunuldu.

Eşref, çocukken uzaktan aşık olduğu ve "Rüya" adını verdiği kızı yıllarca ararken güçlü bir mafya üyesine dönüşür. Aşk, ihanet ve güç mücadelesi içinde sıkışan Eşref, hem çetesiyle hem de kendi duygularıyla büyük bir hesaplaşmaya sürüklendiğini anlatan dizi bazı taraflar tarafından şiddete özendirdiği gerekçesiyle sert eleştiriler almıştı.

BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir