Kayserispor deplasmanından son dakikalarda yediği golle puansız dönen Antalyaspor’da moraller bozuk.
25.02.2026 - 06:03
YAYINLANMA26.02.2026 - 05:39
GÜNCELLEME25.02.2026 - 06:03
YAYINLANMA:26.02.2026 - 05:39
GÜNCELLEME:
Kritik bir eşikten kayıpla geçen Kırmızı-Beyazlıların başarılı futbolcusu Doğukan Sinik, yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini ve bu sebeple puan alamadıklarını söyledi.
Acı bir tecrübe yaşadıklarına dikkati çeken Doğukan Sinik, “Böyle maçlarda fırsat yakaladığınızda değerlendirmeniz lazım. Değerlendiremezseniz sıkıntı oluyor. Kayseri’ye 3 puan için gittik ama acı bir tecrübe yaşadık. Bu sezon bunu çok fazla yaşıyoruz. Artık gelecek haftalara bakacağız. İç saha performansımız iyi. Birbirimize sarılacağız. Hep birlikte bu sıkıntı günlerden çıkacağız” dedi.
F.BAHÇE’Yİ HEDEFE ALDI
Antalyaspor’un genç futbolcusu Samet Karakoç ise kazanabilecekleri bir maçtan puansız ayrıldıklarına dikkati çekerek, “Kazanabileceğimiz, kazanmamız gereken bir maçtı. İyi bir oyun ortaya koyduk. Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Bu maçı burada bırakıp Fenerbahçe karşısında emeklerimizin karşılığını alacağız” diye belirtti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir