Spor > Davie Selke transferinde şok gelişme

Antalyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Alman golcü Davie Selke’nin görüşmelerinde pürüz çıktı. Antalya’ya gelen ve önceki gün yapılan son görüşmede ‘evet’ diyen Alman golcü fikir değişikliğine gitti. İmza atmayı bekleyen Antalyaspor’un önüne ‘yenge’ bahanesi çıktı.

İSTANBUL’A GİTTİ

Başarılı futbolcuyu yeniden Antalya’ya getiren ve imza atmayı planlayan Antalyaspor’a kötü haber, Davie Selke’nin eşi Evelyn Selke’den geldi. Evelyn Selke’nin Antalya yerine İstanbul’da yaşamak istediğini bahane etmesi üzerine transfer süreci uzadı. Antalya’dan ayrılarak İstanbul’a giden Selke ailesi, İstanbul’da Başakşehir, Eyüpspor ve Kasımpaşa ile temas kurarken, henüz istedikleri teklifi alamadı.

ANTALYASPOR AVANTAJLI

Evelyn Selke’nin Antalya’yı istemediği söylenmesine karşın Antalyaspor, halen transferde en güçlü aday durumunda. Şimdiye kadarki en iyi teklifi Antalyaspor’un verdiği öne sürülürken, daha yüksek bir teklifin gelmemesi halinde Selke ailesinin Antalya’ya gelebileceği iddia edildi. Antalyaspor’dan fiyat yükseltmesi beklenirken, yapılacak görüşmelere göre yeni yol haritası belirlenecek.