x


x
x

Serikspor’da yaprak dökümü


Mali olarak zor bir dönemden geçen ve bu sebeple Teknik Direktör Sergey Yuran ile yollarını ayıran, yeni bir isimle de anlaşma sağlamayan Serikspor’da ayrılık sözleri dile getirilmeye başlandı.

22.11.2025 - 06:31

YAYINLANMA

23.11.2025 - 13:57

GÜNCELLEME

22.11.2025 - 06:31

YAYINLANMA:

23.11.2025 - 13:57

GÜNCELLEME:
Serikspor’da yaprak dökümü

İlk olarak Ilya Berkovskiy’in ayrılmayı düşündüğü haberleri Rus medyasında yer alırken, takım kaptanı Kirill Gotsuk cephesinden de flaş bir açıklama geldi. Sezon başında Rus ekiplerinden Pari NN’den transfer edilen 33 yaşındaki stoperle ilgili olarak konuşan Menajeri Andrey Talaev, ocak ayında Serik’ten ayrılabileceklerini ima etti.

DURUMU DEĞERLENDİRİLECEK

Rus medyasına konuşan Talaev, Sergey Yuran’ın ayrılığının Kirill Gotsuk’u etkilediğini söylerken, “Kirill hala oynuyor. Kışa kadar Serikspor'da, sonra durumuna karar vereceğiz” sözlerini kullandı. Yeşil-Beyazlılarla 1 yıllık daha anlaşması bulunan Rus futbolcu, bu sezon oynanan 13 maçın tamamında 90 dakika oyunda kalırken, 2 kez sarı kartla cezalandırılmıştı.

Kaynak: Münevver Irmaksoy

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !