Maaşlarının düzenli ödenmemesi sebebiyle Serikspor ile olan sözleşmelerini tek taraflı fesih eden Kirill Gotsuk ve Ilya Berkovskiy, Rusya’ya geri döndüler.
16.01.2026 - 06:57
YAYINLANMA16.01.2026 - 06:58
GÜNCELLEME16.01.2026 - 06:57
YAYINLANMA:16.01.2026 - 06:58
GÜNCELLEME:
Yeşil-Beyazlılara imza atmalarının ardından sezon başında ülkelerinden ayrılan ve Türkiye’ye gelen ikili, 6 ay sonra yeniden Rusya’da forma giyecekler. Rusya Premier Lig takımlarından Torpedo ile anlaşmaya varan ikilinin transferleri de resmen duyuruldu. Her iki futbolcu da Rus ekibiyle 1.5 yıllık sözleşmeye imzasını attı.
8’İNCİ TRANSFER İBRAHİMOĞLU
Birçok futbolcusuyla vedalaşan Serikspor, kadro takviyesine de devam ediyor. Antalya ekibi, Konyaspor'un 21 yaşındaki futbolcusu Mücahit İbrahimoğlu’nu sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Satın alma opsiyonu da Serikspor’un elinde olacak. Bu sezon Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda 2’şer kez sahaya çıkan genç orta saha, 119 dakika süre aldı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir