x


x
x

Süper Lig’in en az şut çeken takımı: Antalyaspor


Antalyaspor, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi öncesi gol ve şut çekmekte zorlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan Sander van de Streek ise son haftalarda attığı 3 gol ve 1 asistle dikkat çekiyor.

04.04.2026 - 11:07

YAYINLANMA

04.04.2026 - 15:28

GÜNCELLEME

04.04.2026 - 11:07

YAYINLANMA:

04.04.2026 - 15:28

GÜNCELLEME:
Süper Lig’in en az şut çeken takımı: Antalyaspor

Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren ve yarın Eyüpspor ile hayati öneme sahip bir maça çıkacak Antalyaspor, hücum aksiyonlarında yaşadığı sorunlarla dikkat çekiyor. Ligin en az gol atan ekiplerinden olan Kırmızı-Beyazlılar, aynı zamanda 18 takım arasında rakip kaleye en az şut çeken takım olarak da dikkat çekti. 27 maçta 233 kez şut çeken Antalyaspor, maç başına 8.6 ortalama ile tarihinin en düşük seviyelerinden birisinde kaldı. 

Öte yandan Antalyaspor’da takımla birlikte çalışmalara başlayan Sander van de Streek, son haftalarda koyduğu katkıyla dikkat çekti. Antalyaspor’un Süper Lig’de attığı son 8 golün yarısına direkt etki eden Hollandalı, 3 gol ve 1 asist üretti. 

 

Kaynak: Sedat Hakan Seylan

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !