x


x
x

Yuran sessizliğini bozdu


Serikspor’da yaşanan mali sorunların ardından futbolcuların antrenmana çıkmamasını medyaya taşıyan ve sonrasında görevinden ayrılan Teknik Direktör Sergey Yuran, aldığı kararın ardından ilk kez konuştu.

19.11.2025 - 06:05

YAYINLANMA

19.11.2025 - 12:24

GÜNCELLEME

19.11.2025 - 06:05

YAYINLANMA:

19.11.2025 - 12:24

GÜNCELLEME:
Yuran sessizliğini bozdu

İflas eden Rus kulübü Khimki’nin sahibi olan Tufan Sadygov’un Serikspor’a yatırım yapmasının ardından göreve başlayan Yuran, Rus ekibinde yaşanan mali sorunun Türkiye’de de yaşanabileceği endişesini taşıyarak göreve başladığını itiraf etti. Rus medyasına açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, “Açıkçası, Serikspor’da sportif anlamda çok şey kazandım. Tabii ki oraya davet edildiğimde, Khimki'de de aynı şeyin olacağından endişe ediyordum” sözlerini kullandı.

MAAŞ SORUNUNA DİKKATİ ÇEKTİ

Haziran ayında göreve geldiğini ve ayrılık sürecine kadar sadece 2 kez maaş aldığını söyleyen Yuran, “Eylül sonu ve Ekim başında oyuncular artık hak ettiğimiz maaş ve ikramiyeleri alamıyorlardı. Bu durumla ilgili olarak, ‘biraz bekleyelim, sabırlı olalım’ dedim. Bir süre sonra oyuncular yanımıza gelip, ‘Koç, bugün antrenmana çıkmayacağız’ dediler. Onlara saygı duydum. ‘Size saygı duyuyoruz ama bunun karşılığında ikramiye, para ve maaş almalıyız’ dediler. Çünkü 3-4 aylık maaşları birikmişti” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hayrettin Süral

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !