x


x
x

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere 'vergisiz telefon' müjdesi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı konuşmada, 10 GB ücretsiz internet ve yükseköğretimdeki öğrencilerin satın alacakları cep telefonundan vergi alınmaması konusunda müjde verdi. Çalışmaların nihayete ermesi için talimat verdiğini söyleyen Erdoğan, bir sonraki Kabine Toplantısı sonrasında müjdeyi detaylarıyla açıklayacaklarını bildirdi.

05.09.2023 - 06:00

YAYINLANMA

05.09.2023 - 06:00

GÜNCELLEME

05.09.2023 - 06:00

YAYINLANMA:

05.09.2023 - 06:00

GÜNCELLEME:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere 'vergisiz telefon' müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.

Toplantı sonrasında ulusa seslenen Erdoğan, seçimler öncesinde gençlere verilen 'yükseköğretimdeki öğrencilere vergisiz cep telefonu ve uygun şartlı evlilik kredisi' gibi vaatlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

GENÇLERE 'VERGİSİZ TELEFON' MÜJDESİ: SONRAKİ TOPLANTIMIZDA AÇIKLAYACAĞIZ

Erdoğan, "Yükseköğretimde okuyan öğrencilerimize taahhüdümüz olan 10 gigabayt internet ve cep telefonu desteği konusunu değerlendirdik. İnşallah bir sonraki toplantımızda her iki konuyla ilgili detayları gençlerimizle paylaşacağız." diye konuştu.

EVLİLİK KREDİSİ AÇIKLAMASI: YAKIN TAKİBİMİZDE

Sözlerinin devamında evlenecek gençlere verilecek krediden de bahseden Erdoğan, "Aile ve Gençlik Bankası ile evlenecek gençlerimize uygun şartlarda kredi meselesi de yakın takibimizdedir. Aile yapımızın korunması ve istikbalimiz adına büyük önem verdiğimiz bu projemizi gerçeğe dönüştürmekte kararlıyız." dedi.

 

Yeni Şafak

Kaynak: Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !