Antalya’da Uluslararası Muaythai açık kupası başladı
Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası'nın açılış töreni yapıldı.
Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası'nın açılış töreni yapıldı.
Türkiye Muaythai Federasyonu, Uluslararası Amatör Muaythai Federasyonu (IFMA) ve Avrupa Muaythai Federasyonunun (EMF) faaliyet programlarında yer alan organizasyon, Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen seremoni ile başladı.
Şampiyonada, 28 ülkeden 450 sporcu mücadele ediyor.
Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, açılış
töreninde yaptığı konuşmada, katılımcı ülke temsilcilerine teşekkür ederek sporculara
başarı diledi.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan da
şampiyonanın Antalya'da düzenlenmesinden memnuniyet duyduğunu kaydetti.
Büyükler, 23 yaş altı ümitler, gençler ve çocuklar kategorilerinde düzenlenecek Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası, 8 Aralık Pazar günü sona erecek.
AA
Antalyaspor Teknik Direktörü olarak ilk maçına Göztepe deplasmanında çıkan Emre Belözoğlu, ikinci sınavını Beşiktaş karşısında verecek.
Son iki haftada tek puan alabilen Alanyaspor, yeniden çıkış yakalamak için Başakşehir karşısına çıkacak. Sezonun ilk devresinde oynanan mücadeleyi 4-2 kaybeden Turuncu-Yeşilliler, bu kez evinde kazanan taraf olmak için mücadele verecek.
Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor – Beşiktaş maçının hakemi belli oldu. Karşılaşmayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.
Alanyaspor, Süper Lig’in 21. haftasında Başakşehir’i ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndaki bir müsabakada, hakemin bir sporcuyu diskalifiye etmesiyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda 1’i hakem 2 kişi yaralanırken, 2 kişi de ifade için polis merkezine götürüldü.
Antalya’da Besim Aybars Kros 1. Ligi Final ve U18-U20 Ligi Eleme Kademesi yarışları tamamlandı.
Antalyaspor’un en değerli oyuncusu olarak kabul edilen Jakub Kaluzinski için pek çok takımın ilgisi bulunurken, Polonyalı futbolcunun sözleşmesinde 4 milyon Euro’ya serbest kalma maddesinin olduğu ortaya çıktı.
Süper Lig’de bu sezon zor günler geçiren Antalyaspor ile Alanyaspor, deplasmanda yokları oynuyor. Her iki takım da bu sezon 10 kez Antalya dışında maça çıkarken, sadece birer kez sahadan mutlu ayrıldı.
Alanyaspor’un Süper Lig’in 21. Haftasında oynayacağı karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.
Bu sezon deplasmandaki 10’uncu maçına Eyüpspor karşısında çıkan Alanyaspor, fobisini İstanbul’da da yenemedi. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan Şimşek, 9’uncu deplasman maçından da galibiyet çıkaramadı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz