x


x
x

Antalya sahipsiz mi! Şehrin göbeğinde skandal görüntüler


Turizmin başkenti Antalya’da, merkez Muratpaşa ilçesine bağlı Şarampol Mahallesi’nde yollar adeta kaderine terk edilmiş durumda. Aşınmış asfalt ve oluşan derin yarıklar, şehrin imajını zedelerken tepki çeken görüntüleri AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, kent gündemine taşıdı.

Emre Gündoğdu

Emre Gündoğdu

EDİTÖR

28.06.2025 - 22:33

YAYINLANMA

28.06.2025 - 22:33

GÜNCELLEME
Antalya sahipsiz mi! Şehrin göbeğinde skandal görüntüler

Muratpaşa ilçesine bağlı Şarampol Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, şehrin göbeğinde karşılaştığı skandal manzaraları gündeme taşıdı. Antalya’nın en işlek bölgelerinden Şarampol Mahallesi’nin yolların içler acısı hali kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Yolların bakımsızlıktan aşındığı ve derin yarıkların oluştuğu gözlemlenirken CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliği ve yol bakım hizmetlerindeki eksikliği gözler önüne serildi.

Şarampol

Konuya sosyal medya hesabından tepki gösteren Antalya AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Köse, paylaşımında mevcut görüntülerin CHP’li belediyelerin hizmet anlayışına dair ciddi bir sorun olduğuna dikkat çekerek, “İşte CHP belediyeciliği” eleştirisinde bulundu..

Şarampol (1)

Mahalle sakinleri ve vatandaşlar da yolların bir an önce onarılmasını talep ederken, Antalya’nın merkez ilçelerinden birinde yaşanan bu durumun, yerel yönetimlerin hizmet kalitesini yeniden gündeme taşıdığı görülüyor.

Kaynak: süleyman somer

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !