x


x
x

Antalya’da çöpe atılan Kur’an-ı Kerim esnaf tarafından kurtarıldı


Muratpaşa ilçesinde çöpe atılmış halde bulunan Kur’an-ı Kerim, duyarlı bir esnafın dikkati sayesinde son anda kurtarılarak camiye teslim edildi.

10.04.2026 - 12:02

YAYINLANMA

10.04.2026 - 16:26

GÜNCELLEME

10.04.2026 - 12:02

YAYINLANMA:

10.04.2026 - 16:26

GÜNCELLEME:
Antalya’da çöpe atılan Kur’an-ı Kerim esnaf tarafından kurtarıldı

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir esnaf çöpte kağıtlar arasında Kur’an-ı Kerim olduğunu fark etti. Durumu gören esnaf, hiç vakit kaybetmeden koşarak kitabı bulunduğu yerden aldı.

“SON ANDA KURTARDIK”

Yaşanan olaya tepki gösteren esnaf, “Antalya’da yaşanmış talihsiz bir olay. Kitabımız Kur’an-ı Kerim’imizi son anda kurtardık” ifadelerini kullandı.

CAMİYE TESLİM EDİLDİ

Çöpten alınan Kur’an-ı Kerim, daha sonra temizlenerek mahalledeki camiye teslim edildi. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından da üzüntüyle karşılandı.

DUYARLILIK ÇAĞRISI

Vatandaşlar, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için daha dikkatli olunması gerektiğini belirterek, kutsal değerlere karşı hassasiyet çağrısında bulundu.

Kaynak: İrem Seymen

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !