x


x
x

Hastane ihalesi iptal edildi


Döşemealtı Belediyesi’nin şirketi olan Döşemeyol A.Ş. tarafından 2016 yılında yapılan fakat geçtiğimiz aylarda ihaleyi alan şirketin batması sonrası akıbeti merak konusu olan Döşemealtı Termessos Hastanesi’nin ihalesine katılım olmayınca iptal edildi.

Hayrettin Süral

Hayrettin Süral

EDİTÖR

28.08.2024 - 09:00

YAYINLANMA

23.05.2025 - 05:48

GÜNCELLEME
Hastane ihalesi iptal edildi

Döşemealtı Belediyesi’nin şirketi olan Döşemeyol A.Ş. tarafından 2016 yılında ihalesi gerçekleştirilerek yapılan fakat geçtiğimiz aylarda ihaleyi alan şirketin batması sonrası akıbeti merak konusu olan Döşemealtı Termessos Hastanesi’nin ihalesine katılım olmayınca ileri bir tarihe ertelendi.  

Döşemealtı Belediyesi iştiraklerinden biri olan Döşemeyol A.Ş. tarafından 2016 yılında gerçekleştirilen ihale ile inşaatı 10 ayda tamamlanan fakat geçtiğimiz aylarda ihaleyi alan şirketin batması sonrası akıbeti merak edilen Döşemealtı Termessos Hastanesi’nin bulunduğu 4515 metrekarelik arazisinin ihale yoluyla satışa sunulması planlanmıştı.

Bugün saat 14.00’da yapılması planlanan Döşemealtı Termessos Hastanesi’nin ihalesine katılım olmayınca ileri bir tarihte yapılmak üzere iptal edildi.

Hastanenin tahmini ihale bedeli 650 milyon TL olarak belirlenmişti.



Kaynak: Hayrettin Süral

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !