Antalya ve ilçelerinde bugün hava nasıl? 10 Ocak hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 10 Ocak Cuma günü Antalya’da hava durumunun az bulutlu geçmesi tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 10 Ocak Cuma günü Antalya’da hava durumunun az bulutlu geçmesi tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre bugün Antalya'da hava durumunun 20 derece az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde gece ve sabah saatleri yer yer sis ve pus hadisesi beklenmektedir.
Rüzgarın ise kuzey ve batı yönlerden hafif, zaman zaman orta
kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
ANTALYA İLÇELERİNDE 10
OCAK HAVA DURUMU
Antalya 20
Akseki 14
Aksu 21
Alanya 21
Demre 21
Döşemealtı 19
Elmalı 12
Finike 20
Gazipaşa 20
Gündoğmuş 15
İbradı 13
Kaş 20
Kemer 19
Kepez 20
Konyaaltı 19
Korkuteli 12
Kumluca 20
Manavgat 20
Muratpaşa 19
Serik 20
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 15 Ocak Çarşamba günü Antalya’daki 11 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 15 Ocak Çarşamba günü Antalya’da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen basın sohbetlerinde EXPO alanı hakkında, “Singapur'da Dubai'de örneklerini gördüğümüz büyük tematik parklar var. Daha ekolojik bahçeler mantığında bir tematik parkın çok daha güzel olacağı düşüncesindeyim” dedi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) projelerindeki eksikliklerin tamamlandığını ve sistemin kısa süre içinde devreye gireceğini açıkladı. Şahin, “Trafik ışıklarında kırmızıda geçerseniz ceza yersiniz, sürat yaparsanız radara yakalanırsınız. Halkın rahatça geçebileceği alanlara park etmeyin, yoksa ceza alırsınız. Lütfen kurallara uyun. Bu kadar net” dedi.
AJet’e ait Boeing 737 Max8 tipi yolcu uçağında, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Antalya'ya gerçekleşecek sabah seferi sırasında ilginç bir olay yaşandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 14 Ocak Salı günü Antalya’da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Antalya’nın Kaş İlçesi’nde CHP’li belediye tarafından koruma altındaki sit alanına inşaat yapıldığı iddia edildi. Bu iddialardan kısa bir süre sonra Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, ‘Halkevi’ olarak bilenen alanda tadilat ve restorasyon çalışmaları başlattıklarını duyurdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 13 Ocak Pazartesi günü Antalya’da hava durumunun çok bulutlu, zaman zaman kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Antalya'da aralıklarla etkili olan yağışa rağmen bazı kent sakinleri ve turistler denize girdi, spor yaptı.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 12 Ocak Pazar günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz