x


x
x

Bu kadarına da pes! Bayrak direğinin ipini çaldılar


Denizli'nin Buldan ilçesinde köyün zirvesine bayrak dikmek isteyen vatandaş, yapıp aşamasında direkteki ipin çalınmasına tepki gösterdi.

31.01.2026 - 07:13

YAYINLANMA

31.01.2026 - 07:13

GÜNCELLEME

31.01.2026 - 07:13

YAYINLANMA:

31.01.2026 - 07:13

GÜNCELLEME:
Bu kadarına da pes! Bayrak direğinin ipini çaldılar

Buldan ilçesine bağlı Gülalan Mahallesi Topraklık mevkiinde bulunan tepeye bayrak dikmek isteyen Mehmet Aydın, hazırladığı bayrak direğindeki ipinin çalınmış olduğunu belirtti.

"İNANAMADIK" 

Hazırladığı çukura beton atmaya giden Mehmet Aydın, "Olumsuz hava şartlarından dolayı hazırladığımız çukura beton atıp, direği yerleştirerek şanlı Türk bayrağımızı dikecektik. Ancak tepeye gittiğimizde önceden hazırladığımız ipin çalınmış olduğunu gördük. Bu duruma inanamadık. Çok üzüldük. İpe bile tenezzül edilmesi çok kötü bir durum. Kısa bir sürede tekrar gelerek bayrağımızı göndere çekeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !