x


x
x

Denizli'de tur teknesi alev alev yandı


Denizli’de Işıklı Gölü üzerinde tur yapan bir tekne gölün ortasında alevlere teslim oldu. Tekne sahibinin yaralanıp, 3 misafirinde diğer teknelere alındığı yangında, alev alan tekne suya battı.

Emre Gündoğdu

Emre Gündoğdu

EDİTÖR

14.07.2025 - 14:20

YAYINLANMA

14.07.2025 - 14:20

GÜNCELLEME
Denizli'de tur teknesi alev alev yandı

Olay, Çivril ilçesinde bulunan Işıklı Gölünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kentin doğal güzellikleri arasında yer ala her yıl yurt içi ve yurt dışından binlerce misafiri ağırlayan nilüfer tarlası olarak da bilinen göl üzerinde Tayfun Eren kendisine ait tekneyle 3 kişilik turist grubunu tura çıkardı. Teknede bulunan yedek benzinin bir anlık parlaması sonucu tekne alevlerin arasında kaldı.

Alev alan tekneyi fark eden diğer tekneler tekne içerisindekileri kurtarmak için yanan tekneye yöneldi. Tekne sahibi Tayfun Eren yaralı olarak, diğer üç turist ise yara almadan diğer tekneler tarafından kurtarıldı. Gölün ortasında alev alan tekne daha sonra ise battı. Tayfun Eren, kıyıda bekleyen ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine sevk edildi. 3 turist ise bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

İHA

Kaynak: İHA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !