x


x
x

Zeytinköy’e şafak operasyonu! Mahalle abluka altında


Antalya’nın suç oranı en yüksek bölgelerinden biri olarak bilinen Zeytinköy Mahallesi, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte geniş kapsamlı bir operasyonla abluka altına alındı. Havadan helikopter destekli, karadan ise yüzlerce güvenlik görevlisiyle yürütülen operasyon mahallede büyük hareketlilik yarattı.

27.11.2025 - 04:42

YAYINLANMA

28.11.2025 - 13:51

GÜNCELLEME

27.11.2025 - 04:42

YAYINLANMA:

28.11.2025 - 13:51

GÜNCELLEME:
Zeytinköy’e şafak operasyonu! Mahalle abluka altında

Antalya emniyeti, uzun süredir suç yoğunluğuyla gündeme gelen Zeytinköy Mahallesi’nde kapsamlı bir şafak operasyonu gerçekleştirdi. Çok sayıda asayiş birimlerinin katıldığı operasyon eş zamanlı olarak başlatıldı.

Helikopterlerin havadan bölgeyi taradığı operasyonda, karadan da mahalle giriş çıkışları kontrol altına alınarak şüpheli adreslere baskın yapıldı.

Zeytinköy’deki operasyonun sonuçlarına ilişkin resmi açıklamanın ilerleyen saatlerde yapılması bekleniyor.

Kaynak: Şerif Ali Duman

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !