BAŞKAN YÜCEL'DEN MAHMUTLAR'A MÜJDE
Mahmutlarspor’un davetine katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar’a bu yıl içinde birçok önemli projenin kazandırılacağını söyledi.
Mahmutlarspor’un davetine katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar’a bu yıl içinde birçok önemli projenin kazandırılacağını söyledi.
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlarspor yönetimi ve futbolcularıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar ve Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top’un da katıldığı programda Başkan Yücel, 2022 yılında bölgeye yapılacak projeler konusunda katılımcıları bilgilendirdi.
“ŞEHİRDE YAŞAYAN HERKESİ MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Alanya Belediyesi’nin yaklaşık 4 bin gence farklı spor dallarında eğitim verdiğini belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kentte yaşayan her vatandaşın talebine cevap vermenin gayreti içinde olduklarını söyledi. Yücel, “İlçede 27 farklı branşta spor kulübü gençlerimize en iyi eğitimi vermeye çalışıyor. Biz alt yapı anlamında tesisleri hazırken kulüplerde görev alan yönetici arkadaşlar da ellerinden gelen imkânı sunmaya çalışıyor. Yerel yönetim olarak biz kamu kurumlarıyla iyi bir işbirliği yaparak, bu konu bir başka kurumun görevi demeden vatandaşın ihtiyacına cevap verecek çalışmalara destek vermeye çalışıyoruz” dedi.
“2022 YILINDA MAHMUTLAR’A BİRÇOK YATIRIMIMIZ OLACAK”
Belediye Başkanı Yücel, Mahmutlar bölgesinde önemli projeleri hayata geçirecek alanların olmaması nedeniyle yapılamayan yatırımların, yeni yapılan planlamaların ardından 2022 yılında hayata geçirileceğini aktardı. Başkan Yücel “3. bölgede yapılan imar çalışmaları sonrası yerlerini ayırdığımız Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Mahmutlar Spor Tesisi, Tenis ve Basketbol Sahaları ile gençlerimizin bütün taleplerine cevap verecek hizmetleri bölgemize kazandıracağız. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızda Mahmutlar Mahallemize bir Gençlik Merkezi kuracak. Hazırlıklarımızı tamamladık, bu ay ki Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda bu alanla ilgili plan meclis gündeminde olacak. 2022 yılında Alanya için şuanda hazırladığımız 23 projenin 6 tanesi sadece Mahmutlar Mahallemizde olacak” diye konuştu. Yücel, ayrıca Mahmutlar’a yapılacak kreşin inşaatının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.
“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ ALANYA BELEDİYESİ”
Mahmutlar Spor Tesisleri’nin kaba inşaatının tamamlandığını ve Mart ayında yapılacak çim ekimi sonrası sahanın hizmete gireceğini belirten Mahmutlar Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Bağışlar, “Özellikle hafriyatı çok maliyetli bir projeydi ama işin sonuna yaklaştık. Alanya Belediyesi sadece bize değil ilçede faaliyet gösteren birçok kulübe önemli destekler veriyor eğer bu destekler olmasa bizim, yönetim kurullarının bu görevi yürütebilmesi mümkün olmazdı” dedi.
İHA
Gökyüzünün gururu Türk Hava Kuvvetlerine bağlı akrobasi timi Solotürk eğitim uçuşuyla Antalya semalarında halkı selamlıyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesini güncelledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 24 Ocak Cuma günü Antalya’da hava durumunun Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat’ta Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan sanayi parselleri ile hizmet alanlarının tapu senetlerini teslim aldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 23 Ocak Perşembe günü Antalya’da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolunda kar yağışı etkili olurken, ekipler çok sayıda iş makinesi ile kar temizleme ve tuzlama çalışmaları başlattı.
Bolu’nun Kartalkaya İlçesinde bulunan bir otelde meydana gelen yangında Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2023 yılı mezunu Esra Nazik hayatını kaybetti. Nazik’in vefatının ardından Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan başsağlığı mesajı yayımladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 22 Ocak Çarşamba günü Antalya’da hava durumunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Antalya Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çarşamba günü ilk saatlerden gece saatlerine kadar Antalya çevrelerinde sağanak yağışlı geçeceğini bildirdi.
Lider Haber TV canlı yayınına katılan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, “Çoğunlukla az bulutlu açık günler yaşayacağız” dedi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz