BÜNYAMİN BALCI DURDURULAMIYOR!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da genç sol bek oyuncusu Bünyamin Balcı sergilediği performansla dikkati çekti. Genç oyuncu, Alanyaspor maçında da 1 gol 1 asistle maçı tamamladı.
![](image.php/?width=750&height=415&cropratio=750:415&image=/upload/news/bunyamin-balci-durdurulamiyor.jpg)
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da genç sol bek oyuncusu Bünyamin Balcı sergilediği performansla dikkati çekti. Genç oyuncu, Alanyaspor maçında da 1 gol 1 asistle maçı tamamladı.
Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında sahasında oynadığı Antalya derbisinde Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 18'e yükseltti. Kırmızı beyazlılar maçın ardından büyük sevinç yaşarken, Ziraat Türkiye Kupası'nda salı günü sahasında oynayacağı Amedspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde yapılan antrenmana Alanyaspor maçına 11'de başlayanlar salonda fitness çalışması yaparken, mücadeleye sonradan giren ve süre alamayan oyuncular ise salon çalışmasının yanı sıra sahada da antrenmanlarını gerçekleştirdi.
GALİBİYETE BÜNYAMİN BALCI ETKİSİ
Kırmızı beyazlı ekibin alt yapısından yetişen ve son 2 sezonda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Bünyamin Balcı, Alanyaspor maçında takımının yıldızı oldu. Genç defans oyuncusu Antalya derbisinde takımının ilk golünü atarken, Mukairu'nun attığı golde ise asisti yapan oyuncu oldu. Balcı, bu sezon 13 maçta görev alırken 2 gole imza atıp, 3 de asist gerçekleştirdi.
İLK KUTLAYAN ŞAHİN OLDU
Antalyaspor'da Alanyaspor maçında Bünyamin Balcı'nın gol atmasının ardından oyuncuyu ilk kutlayan futbol sorumlusu Nuri Şahin oldu. Şahin, golün ardından saha içine koşarak genç oyuncuya sarıldı. Balcı ise, Şahin'i kucaklayarak havaya kaldırdı. Bünyamin Balcı, geçen hafta oynanan Hatayspor maçında ikinci gol öncesi kaleci Boffin'e attığı pasın kısa düşmesi sonucu Ruben Riberio'nun gol atmasına neden olduğu için büyük üzüntü yaşamıştı. Oyuncusunun üzüntüsünü gören futbol sorumlusu Nuri Şahin, mücadele içerisinde Balcı'ya sarılarak teselli etmiş ve maçın ardından kulüp resmi Twitter adresinden 'Üzülme çocuk, Yürüyecek çok uzun yolumuz var!' paylaşımını yapmıştı. Genç oyuncunun bu hafta sergilediği ve ortaya koyduğu oyundan sonra ise kırmızı beyazlılar Hatayspor maçının ve Alanyaspor maçında Bünyamin Balcı'nın gol sevinci sonrası futbol sorumlusu Nuri Şahin'i kucakladığı fotoğrafları paylaşarak 'Bu iki kare arasında yalnızca 1 hafta var' mesajını verdi. Paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
DHA
Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor – Beşiktaş maçının hakemi belli oldu. Karşılaşmayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.
Alanyaspor, Süper Lig’in 21. haftasında Başakşehir’i ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndaki bir müsabakada, hakemin bir sporcuyu diskalifiye etmesiyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda 1’i hakem 2 kişi yaralanırken, 2 kişi de ifade için polis merkezine götürüldü.
Antalya’da Besim Aybars Kros 1. Ligi Final ve U18-U20 Ligi Eleme Kademesi yarışları tamamlandı.
Antalyaspor’un en değerli oyuncusu olarak kabul edilen Jakub Kaluzinski için pek çok takımın ilgisi bulunurken, Polonyalı futbolcunun sözleşmesinde 4 milyon Euro’ya serbest kalma maddesinin olduğu ortaya çıktı.
Süper Lig’de bu sezon zor günler geçiren Antalyaspor ile Alanyaspor, deplasmanda yokları oynuyor. Her iki takım da bu sezon 10 kez Antalya dışında maça çıkarken, sadece birer kez sahadan mutlu ayrıldı.
Alanyaspor’un Süper Lig’in 21. Haftasında oynayacağı karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.
Bu sezon deplasmandaki 10’uncu maçına Eyüpspor karşısında çıkan Alanyaspor, fobisini İstanbul’da da yenemedi. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan Şimşek, 9’uncu deplasman maçından da galibiyet çıkaramadı.
Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kendi takımının biraz daha dinamik olması gerektiğini ifade ederek, "Benim takımım topa sahip olmada daha hızlanmalı, daha dinamik olmalı. Bunun için gayret edeceğim. Benim yapmam gereken burada öncelikle oyuncularımın öz güvenini ve birbirlerini karşı bu anlamdaki motivasyonlarını yükseltmek. Bunu da yapabileceğimize inanıyorum" dedi.
Alex de Souza ile yollarını ayırmasının ardından takımı Emre Belözoğlu’na emanet eden Antalyaspor’da kötü gidişata yine ‘dur’ denilemedi. Göztepe’ye 1-0 ile kaybeden Akrep, üst üste 4’üncü yenilgisini aldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz