Çokal, Manavgat’ta sanayi parsellerinin tapularını teslim aldı
AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat’ta Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan sanayi parselleri ile hizmet alanlarının tapu senetlerini teslim aldı.

AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat’ta Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan sanayi parselleri ile hizmet alanlarının tapu senetlerini teslim aldı.
AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat Organize Sanayi Bölgesine ait parselasyon planlarının, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan sanayi parselleri ile hizmet alanlarının tapu senetlerini Manavgat Tapu Müdürlüğünden teslim aldı.
Sanayi parselleri ile hizmet alanlarının tapu senetlerini teslim
alan Milletvekili Çokal’a, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Niyazi Ünal, MATSO ve
Manavgat OSB Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
“BÖLGEMİZ İÇİN BÜYÜK
ÖNEM TAŞIYOR”
Manavgat Tapu Müdürlüğünden sonra açıklamalarda bulunan AK
Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, “Manavgat’ımızın yanı sıra
Antalya’mız ve bölgemiz için de büyük önem taşıyan bu sürece en başından beri
destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji
Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’a, Manavgat Kaymakamımız Adil Karataş'a, MATSO
Başkanı Seydi Tahsin Güngör'e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca,
bu süreçte büyük katkıları olan, önceki dönem MATSO Başkanımız Ahmet Boztaş’ı da
bir kez daha rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
“MANAVGAT EKONOMİSİ
ÇEŞİTLENEREK GÜÇLENECEK”
MATSO ve Manavgat OSB Başkanı Seydi Tahsin Güngör ise
“OSB’nin faaliyete geçmesi ile Manavgat ekonomisi çeşitlenerek güçlenecek.
Bölgeye yeni yatırımların gelecek. İstihdam olanakları genişleyecek. Başta
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji
Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’a, Bakanlarımıza, AK Parti Antalya Milletvekili
Tuba Vural Çokal’a, Milletvekillerimize, Manavgat Kaymakamımız ve Manavgat OSB
Müteşebbis Heyet Başkanımız Adil Karataş’a ve geçmişten günümüze emeği geçen herkese
Manavgat iş dünyası adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Lider Gazete’nin gündeme taşıdığı Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker heykelinin bakımsız ve tahrip edilmiş durumu, Antalya kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Kamuoyunda oluşan yoğun baskının ardından harekete geçen ANSİAD, tarihi öneme sahip heykelin restorasyonu için çalışmalara başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 6 Şubat Perşembe günü Antalya’da havanın az bulutlu, açık, yer yer parçalı çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Konyaaltı ilçesi sınırlarında başlayan ve Kemer ilçesi sınırları içerisine kadar uzanan ormanlık bölgelerdeki kızılçam ağaçlarında yağış azlığı ve sıcaklık nedeniyle ormanlarda hızla üreyip yayılan zararlı böcekler nedeniyle kuruma meydana geldi. Bir ağacı 15 gün içerisinde kuruttuğu bilnen zararlı böceklerle mücadeleye ivedilikle başlanırken zararlı böceklerle mücadele için yararlı böcekler doğaya salındı.
Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugün öğle saatlerinden sonra başlayarak Cuma günü 09.00’a kadar devam edecek olan Kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini bildirdi.
Antalya’nın Aksu ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki Raziye Atik, tam 20 yıldır her gün Güzelyurt Mezarlığını temizliyor.
Korkuteli Belediye Meclisi’nde dün yaşanan taş ocağı tartışmasında, CHP’li meclis üyeleri sürpriz bir duruş sergileyerek, Belediye Başkanı Saniye Caran’ın önerisine karşı çıkarak “hayır” oyu kullandılar. Başkan Caran’ın, projeye tek başına sahip çıkma çabaları, ilçede büyük bir tepkilere yol açtı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 5 Şubat Çarşamba günü Antalya’da havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği bekleniyor.
Antalya Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren fırtına beklendiğini bildirdi.
Muratpaşa Belediyesi, mülkiyetindeki değerli parsellerin icra yoluyla satışına ve bilirkişi raporunda bu satıştan doğan kamu zararının 321 milyon TL olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada, taşınmazların satış sürecinin, kamulaştırmasız el atma davaları nedeniyle meydana gelen bir durumdan kaynaklandığı ifade edilerek, “İhale sonrasında belediyemize ulaşan bilirkişi raporu üzerinden hukuki bir girişimde bulunmak mümkün değildir” denildi.
Meteoroloji’nin uyarısına göre Türkiye uzun bir aradan önümüzdeki 1 hafta boyunca soğuk hava dalgası ile karşı karşıya kalacak.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz