x


x
x

Denizin ortasında yardım çağrılarına Türk gemisi yetişti


İstanbul'dan Mersin'e nakledilen yelkenli teknenin Antalya Körfezi girişinde fırtına nedeniyle yelkeninin yırtılması üzerine yapılan yardım çağrılarına Türk bayraklı T.CAROLINE gemisi yanıt verdi. CAROLINE gemisinin mürettebatı sayesinde yelkenli teknede mahsur kalan 2 mürettebat kurtarıldı.

Elif Denktaş

Elif Denktaş

EDİTÖR

21.02.2025 - 09:00

YAYINLANMA

21.02.2025 - 09:00

GÜNCELLEME
Denizin ortasında yardım çağrılarına Türk gemisi yetişti

İstanbul'dan Mersin'e nakledilen yelkenli teknenin, Antalya Körfezi girişinde fırtına nedeniyle yelkeni yırtıldı. Dümen ve motor yeteneklerini de kaybeden yelkenli teknenin yardım çağrısına 131 metrelik Türk bayraklı T.CAROLINE gemisi yanıt verdi. 


Zorlu hava koşullarına rağmen yelkenli teknede mahsur kalan 2 mürettebat T.CAROLINE gemisinin mürettebatının uğraşları sonucu kurtarıldı. Yaşanan bu vahim hadiseyle ilgili “Çok şükür teknede bulunanlara bir şey olmamıştır. Konuşacak çok şey var ama önemli olan sağlıklı, sorunsuz kurtarılmış olması. T.CAROLINE kaptanı ve denizcilerine sonsuz teşekkürler, süreci çok iyi yönetmişler” yorumları yapıldı.

Kaynak: Elif Denkta?

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !