Denizli Valisi Coşkun huzurevi sakinleriyle iftar yaptı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde huzurevi sakimleri ile bir araya geldi.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde huzurevi sakimleri ile bir araya geldi.
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ramazan ayında Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Vali Coşkun, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti ve Ramazan'ın manevi havasını birlikte paylaştı. İftar öncesinde bir konuşma yapan Vali Coşkun, bu özel ayda huzurevi sakinleriyle birlikte olmanın kendisini son derece mutlu ettiğini belirterek, Ramazan'ın paylaşma, yardımlaşma ve sevgi gibi değerleri pekiştiren önemli bir dönem olduğunu vurguladı. Vali Coşkun, yaşlıların toplum için çok değerli bireyler olduğunu ifade ederek, onların huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak için her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini söyledi.
Vali Coşkun, iftar yemeği sırasında ayrıca, "Yetişkin Gençler Bocce Ligi" müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olan Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Takımı'nı da unutmadı. Şampiyonlukları nedeniyle huzurevi takımına teşekkür eden Vali Coşkun, takımın sporculardan oluşan oyuncularına plaketlerini takdim etti. Vali Coşkun, şampiyonluklarından dolayı tüm oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen yemeğe; Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hıdır Ayçiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ekrem Boran ile huzurevi sakinleri kıymetli büyüklerimiz katıldı.
Güncel hava tahminlerini paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Murat Acar, “Antalya’nın İbradı, Akseki ve Gündoğmuş gibi ilçelerinde sıcaklıkların 0’ın altına düşmesi bekleniyor” dedi.
Konyaaltı Sualtı Sporları Kulübü, Çanakkale Şehitleri Anısına, Papaz Kayasına tırmanış gerçekleştirerek bayrak değişimi yaptı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 17 Mart Pazartesi günü Antalya’da hava durumunun parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.
Antalya'da güneşli havayı değerlendirmek isteyen kent sakinleri ve turistler sahillerde yoğunluk oluşturdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 16 Mart Pazar günü Antalya’da hava durumunun az bulutlu ve açık olması bekleniyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve UKOME, Konyaaltı Sahil Yaşam Parkı bölgesinde trafikteki yoğunluğu azaltmak amacıyla önemli düzenlemelere gitti. Yeni Düzenleme ise Pazartesi günü itibariyle başlıyor.
Akdeniz Üniversitesi kampüsünde araçların giriş ve çıkışlarına uygulanan kısıtlamanın ardından şimdide radar uygulaması başlatıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 15 Mart Cumartesi günü Antalya’da hava durumunun az bulutlu ve açık olması bekleniyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Devam Meclisi’nde Daha Yeşil Antalya İçin En Güzel Tasarım ve Uygulama Yarışmasında 1’inci, 2’nci ve 3’üncüye verilmesi planlanan para ödülleri mecliste karar bağlanarak oy birliği ile meclisten geçti.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Andızlı Mezarlığı'nda yabancı uyruklu iki kadının mezar taşlarının üzerine oturarak iskambil kağıdı oynayıp kola içtiği görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kadınların bu anları kaydedip paylaşması, birçok kişi tarafından saygısızlık olarak nitelendirilerek sert eleştirilerin hedefi oldu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz