Erdal Rakip’in acı günü
Antalyaspor’un İsveçli futbolcusu Erdal Rakip’in bir süredir kanser tedavisi gören babası önceki gün hayatını kaybetti.

Antalyaspor’un İsveçli futbolcusu Erdal Rakip’in bir süredir kanser tedavisi gören babası önceki gün hayatını kaybetti.
Kırmızı-Beyazlı kulüpten gelen acı haber üzerine, “Merhum Ramadan Rakip’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve futbolcumuz Erdal Rakip’e başsağlığı dileriz” açıklaması yapıldı. Gelen acı haberin ardından Kasımpaşa maçı için yapılan hazırlıkları yarıda bırakan deneyimli futbolcu, ülkesi İsveç’in yolunu tuttu. Babasının cenazesine katılacak Erdal Rakip’in yarın oynanacak Kasımpaşa maçının kadrosunda olması beklenmiyor.
Süper Lig’de 28’inci haftayı puansız kapatan Antalyaspor ile Alanyaspor, ateş hattına bir adım daha yaklaştı. Düşme hattı ile Antalyaspor’un 6, Alanyaspor’un da sadece 4 puan fark kaldığı Süper Lig’de her iki Antalya ekibi de kalan 9 haftanın 5’inde direkt rakipleriyle karşı karşıya gelecek.
Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nda erkeklerde Finlandiyalı sporcu Aki Phillaja, kadınlarda Finlandiyalı sporcu Saga Forsell kürsünün zirvesinde yer aldı.
Son haftalarda istediği sonuçları almakta zorlanan Alanyaspor’a bir darbe de Kasımpaşa’dan geldi. İstanbul deplasmanından 2-1’lik skorla eli boş dönen Turuncu-Yeşilliler, son 6 maçında 5’inci yenilgisini alarak düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı.
Son 5 haftada 3 yenilgi alarak bunalıma giren Alanyaspor, düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Kasımpaşa’ya konuk oluyor.
Lider Galatasaray karşısına sürpriz için çıkan Antalyaspor, İstanbul seferinden aradığını bulamadı. İlk 30 dakikada Sarı-Kırmızılılarla başa baş futbol oynayan Antalyaspor, üst üste gelen gollerle maça havlu atarken sahadan 4-0 yenik ayrıldı.
Antalyaspor, Süper Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. RAMS Park’ta 20.30’da başlayacak müsabakayı hakem Ozan Ergün yönetecek.
Son haftalarda istediği sonuçları almakta zorlanan Alanyaspor, bu sezon ikinci kez dibi gördü. Fatih Tekke’nin istifasıyla sonuçlanan süreçte 5 maç üst üste kazanamayan Turuncu-Yeşilliler, bu kez de son 5 haftada 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldığı dönemi yaşıyor.
Antalyaspor, anneannesi vefat eden teknik direktör Emre Belözoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.
Sezon başından bu yana 68 Aksarayspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Serik Belediyespor, üst üste aldığı kötü sonuçlarla zirveye veda etti.
Antalyaspor’da bu sezonun en çok tartışılan isimlerinden olan Adolfo Gaich, 2-1 kazanılan Rizespor maçının kahramanı olurken, bu sezon gol sayısında istenen seviyeye ulaşamasa da kritik anlarda yaptığı katkıyla takımına hayat veriyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz