Erdoğan Yeşilyurt ve Emre Uzun sezonu kapattı
Bu sezon sakatlardan dolayı büyük sıkıntı yaşayan Antalyaspor’a üst üste kötü haberler gelmeye devam ediyor.
![](image.php/?width=750&height=415&cropratio=750:415&image=/upload/news/img1734422961.jpg)
Bu sezon sakatlardan dolayı büyük sıkıntı yaşayan Antalyaspor’a üst üste kötü haberler gelmeye devam ediyor.
Kayserispor’u mağlup ederek moral bulan
Kırmızı-Beyazlılar’da sakatlık yaşayan Erdoğan Yeşilyurt ve Emre Uzun sezonu
kapattı.
DİZİ DÖNDÜ
Kayserispor mücadelesinin 81’inci dakikasında yere ters
basan ve dizi dönen Erdoğan Yeşilyurt, mücadeleye devam edemedi. Maçın hemen
ardından MR’a giren deneyimli futbolcunun sağ diz çapraz bağlarının koptuğu ve
sezonu kapattığı bildirildi.
ANTRENMANDA
SAKATLANDI
Antalyaspor’da bir kötü haber de genç futbolcu Emre Uzun’dan
geldi. 19 yaşındaki futbolcu, antrenmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu
kapattı. Çekilen MR sonucunda çapraz bağlarının koptuğu belirlenen milli
futbolcunun tedavisine de başlandı.
5 GOLE KATKI KOYDULAR
Bu sezon Süper Lig’de 11 maça çıkan Erdoğan Yeşilyurt, 943
dakika oyunda kalırken, 4 kez arkadaşlarını golle buluşturdu. Genç futbolcu
Emre Uzun ise Süper Lig’de 5 maçta 82 dakika, Türkiye Kupası2nda da 1 maçta 90
dakika oyunda kalırken, 1 kez gol sevinci yaşadı.
Süper Lig'de Sami Uğurlu teknik direktörlüğünde sezonun ikinci yarısına güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen Alanyaspor, ligin 20. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.
Antalyaspor, Süper Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Emre Belözoğlu’nun göreve başlamasıyla birlikte, Alex de Souza ile yollarını ayıran kırmızı beyazlılar, zorlu rakibini mağlup ederek, moral bulmayı hedefliyor.
Alex De Souza ile yollarını ayıran Antalyalyaspor’da yeni teknik direktör Emre Belözoğlu, Göztepe karşısında ilk sınavına çıkacak.
Mali olarak zor bir dönemden geçen Kepezspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Antalya ekibinde son 1 ayda sözleşmesini fesih eden futbolcu sayısı 16’ya yükselirken, Pazar günü oynanacak Adana 01 FK maçı öncesinde altyapı dışında sadece 12 futbolcu kaldı.
Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak Eyüpspor-Alanyaspor karşılaşmasının hakem kadrosu açıklandı.
Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak Göztepe-Antalyaspor karşılaşmasında görev yapacak hakemler belli oldu. Zorlu karşılamada Çağdaş Altay düdük çalacak.
Alanyaspor’da gösterdiği performansla Trabzonspor’un gündemine giren Loide Augusto’ya bir talip daha çıktı.
Trabzonspor mücadelesiyle birlikte sezonun ilk devreyi tamamlayan Antalyaspor, beklenen taraftar sayısına ulaşamadı.
Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Antalyaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Başkan Mustafa Ergün ve yönetim kurulu üyeleri, bir önceki başkan Aziz Çetin'den görevi teslim aldı.
Antalyaspor ile anlaşan Teknik Direktör Emre Belözoğlu kendisi için düzenlenen imza töreninde, “Her maçı kazanmak için oynayacağız. Çok güçlü takımlar var. Oyun anlamında çok hızlı dokunuşlarımız olacak” dedi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz