Falezlerde ekiplere 4 saat boyunca ecel teri döktürdü
Antalya'da bir süre önce annesini kaybettikten sonra bunalıma girip falezlerin ucuna gelen 45 yaşındaki Kırgız uyruklu kadın, 4 saat boyunca ekiplere ecel teri döktürdü.

Antalya'da bir süre önce annesini kaybettikten sonra bunalıma girip falezlerin ucuna gelen 45 yaşındaki Kırgız uyruklu kadın, 4 saat boyunca ekiplere ecel teri döktürdü.
Ekipleri alarma geçiren olay, dün saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi yakınındaki falezlerde yaşandı. Bir süre önce Kırgızistan'daki annesinin vefatı sonrası bunalıma giren Kırgız uyruklu Aynur A. (45), falezlere geldi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep etti. İhbarın ardından bölgeye itfaiye, polis, AFAD, deniz polisi, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, Aynur A.'yı ikna etmek için yoğun çaba harcadı. Uzun uğraşlar sonuç vermeyince olay yerine çağrılan Aynur A'nın arkadaşı da onu ikna etmek için dil döktü.
SAATLERCE İZLEDİLER,
CEP TELEFONLARIYLA KAYDETTİLER
Bu sırada çevrede toplanan kalabalık, olan biteni meraklı
gözlerle izledi, bazıları da cep telefonuyla yaşananları kaydetti. Polis
ekipleri sık sık kalabalığın dağılması yönünde ikazda bulunduğu vatandaşlar,
bölgeden uzaklaştırıldı.
4 SAAT BOYUNCA ECEL
TERİ DÖKTÜRDÜ
Kırgız uyruklu kadın, 4 saat boyunca ekiplere ecel teri döktürdü.
Zaman zaman kaygan zeminde düşme tehlikesi de yaşayan kadını polis ekipleri bir
anlık dalgınlığından faydalanıp yakalayarak güvenlik bölgeye çekti. Ekipler
şekeri düşen kadına, tatlı ikramında bulundu. Aynur A., polis merkezine
götürüldü.
İHA
Antalya’nın Kepez ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Antalya’da çıkan yangında yatağından kalkamayan 73 yaşındaki felçli kadın dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. Yangın anında yaşlı kadının oğlunun annesini kurtarmak için eve girmek için çaba harcadığı ancak yoğun duman nedeniyle başarılı olamadığı öğrenildi.
Manavgat, Alanya ve Gazipaşa ilçesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen geniş çaplı bir operasyon, tefecilik ve kara para aklama suçlarına darbe vurdu.
Antalya’da yasadışı motosiklet yarışı yapmak isteyen 18 sürücüye jandarma operasyon düzenledi. Kaçan sürücüler yakalanarak 195 bin TL ceza kesildi, 2’si çalıntı toplam 18 motosiklet trafikten men edildi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde dönmeye çalışan hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Güvenlik kamerasına yansıya kazada yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı.
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolunda sabah 08.00 sıralarında başlayan kar yağışı etkili oluyor. Yoğun kar yağışı tipi ve buzlanma nedeniyle saat 15.30 itibarıyla Akseki ve Seydişehir yönü tır ve çekicilerin geçişine kapatıldı.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde tırın devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi.
Antalya'da 65 yaşındaki babasını bıçak darbeleriyle öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 27 yaşındaki cinayet zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Antalya'nın Alanya ilçesi Uğrak Mahallesi'nde kontrollü şekilde patlatılan dağdan düşen kaya parçaları yola savruldu.
Antalya'nın Alanya ilçesinde balkondan düşen 14 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz