FRENİ BOŞALAN KAMYON DEHŞET SAÇTI
Antalya’da freni boşalan kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen kamyonete çarptı. Işıklarda bekleyen 6 aracın daha zincirleme olarak birbirlerine çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.
Antalya’da freni boşalan kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen kamyonete çarptı. Işıklarda bekleyen 6 aracın daha zincirleme olarak birbirlerine çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.
Kepez ilçesi, 75'inci Yıl Bulvarı'nda meydana gelen kazada, Haydar Cavrı yönetimindeki 20 DV 901 plakalı kamyon, freninin boşalması sonucu sinyalizasyon ışıklarında bekleyen kamyonete çarptı. Işıklarda bekleyen 6 araç daha zincirleme olarak birbirlerine çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kullandığı araçtan itfaiye ekiplerince çıkartılan Haydar Cavrı ve adları belirlenemeyen iki sürücü, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Kaza nedeniyle kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.
DHA
Türkiye'nin birçok şehrinde çeşitli bahanelerle şu ana kadar yüzlerce kez intihar girişimde bulunan Hasan İ., bu defa da Antalya'nın Alanya ilçesinde çatıya çıktı. En son 5 gün önce Gazipaşa ilçesinde de çatıya çıkan Hasan İ.'nin, son teşebbüsünün 231'inci olduğu belirtildi.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpan otomobil takla attı. Yaya ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü olay yerinden firar etti.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde her türlü atığın dökülerek çöplük haline geldiği, Koru Sahili Fidanlık Bölgesi’nde yangın çıktı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde çok sayıda tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 24 şüpheli gözaltına alındı.
Manavgat’ta ışık sisteminde beton mikserinin kırmızı ışıkta bekleyen kamyonete, kamyonetin de önünde bulunan damperli kamyona çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında prefabrik ev küle döndü.
Antalya’nın Kepez İlçesi Sakarya Bulvarında yangın ihbarı itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler ihbarın asılsız olduğunu gördü.
Antalya’nın Serik ilçesinde, nitelikli yağma yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
Antalya’da kavşakta metrelerce sürükleyip üzerine devrildiği araçtaki genç kadının ölümüne neden olan kamyon sürücüsü Şahin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının emniyetteki ifadesinde kamyonun freninin patladığını söylediği öğrenildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 150 metre arayla art arda meydana gelen 2 farklı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz