x


x
x

Gülerce’nin yeni adresi Menemen


Antalyaspor’un genç sol beki Efecan Gülerce, Kırmızı-Beyazlılarla yollarını geçici olarak ayırdı. Kırmızı-Beyazlılarda sezonun ilk devresinde fazla süre alamayan 22 yaşındaki futbolcu, sezonun ikinci devresinde kiralık olarak 2. Lig ekibi Menemen FK forması giyecek.

Süleyman Somer

Süleyman Somer

EDİTÖR

11.01.2025 - 09:00

YAYINLANMA

11.01.2025 - 09:00

GÜNCELLEME
Gülerce’nin yeni adresi Menemen

Antalyaspor ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon da kiralık olarak Silivrispor formasını terletmişti.

YERİNE ABDURRAHİM DURSUN ALINDI

Antalyaspor’un sezon başı kampında yer alan ve bu sezon Süper Lig’de Hatayspor’a karşı 1 dakika oyunda kalan Efecan Gülerce’nin yerine transfer sezonunun son gününde Ankaragücü’nden Abdurrahim Dursun alındı. Başkent ekibinde kadroda düşünülmeyen Abdurrahim Dursun’un kadroya katılmasının ardından lisansı askıya alınan Efecan Gülerce, sonrasında süre alamadı. Abdurrahim Dursun bu sezon Süper Lig’de 48, Türkiye Kupası’nda da 300 dakika sahada kaldı. 

Kaynak: Süleyman Somer

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !