x


x
x

Antalya’da 23 Nisan kutlamaları başladı


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

Özge Toptaş

Özge Toptaş

EDİTÖR

23.04.2025 - 09:00

YAYINLANMA

18.05.2025 - 03:20

GÜNCELLEME
Antalya’da 23 Nisan kutlamaları başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, öğrenciler eşliğinde Atatürk Anıtı'na İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini sundu.


Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105’inci yılı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunumu İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz tarafından gerçekleştirildi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törene, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Birbirinden farklı kıyafetlerle törene katılan çocukların kıyafetleri ise yüzleri gülümsetti.


 

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !