x


x
x

"Bir aydır bu anı bekliyordum" diyen genç ehliyetini polise açtırdı


Burdur'da 20 yaşındaki genç, ehliyetinin zarfını açmak için çevirmede durdurulmayı bekledi. Çevirmede trafik polislerine zarfı açtıran genç, "Ehliyetimi alalı bir ay oldu. Bir aydır bu anı bekliyordum" dedi.

26.02.2026 - 10:40

YAYINLANMA

26.02.2026 - 10:41

GÜNCELLEME

26.02.2026 - 10:40

YAYINLANMA:

26.02.2026 - 10:41

GÜNCELLEME:
"Bir aydır bu anı bekliyordum" diyen genç ehliyetini polise açtırdı

Olay, gece saatlerinde Burdur-Fethiye kara yolu üzerinde bulunan uygulama noktasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Serhat Çetin, 07 LU 343 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken trafik polisleri tarafından durduruldu. Ekipler tarafından genç sürücüye ehliyet sorulmasının ardından Serhat Çetin, bir aydır zarf içerisinde taşıdığı ehliyetini polis ekiplerine verdi. Ekipler tarafından zarf açılarak Serhat Çetin'in ehliyetinin ilk sorgusu yapıldı.

Serhat Çetin, çok mutlu olduğunu belirerek, "Ehliyetimi alalı bir ay oldu. Bir aydır bu anı bekliyordum. Bu ehliyeti zarfla birlikte yanımda taşıyordum. Sağ olsun polis abilerim de beni kırmadı" dedi.

Kaynak: İHA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !