x


x
x

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Antalya’ya konut müjdesi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’de düzenlenen “Yüzyılın Konut Projesi Programı”nda Antalya dahil 81 ili kapsayan dev sosyal konut hamlesinin ayrıntılarını paylaştı. Antalya’nın 11 ilçesinde toplam 6 bin 799 konutun yapılacağını açıkladı.

24.10.2025 - 12:46

YAYINLANMA

26.10.2025 - 08:53

GÜNCELLEME

24.10.2025 - 12:46

YAYINLANMA:

26.10.2025 - 08:53

GÜNCELLEME:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Antalya’ya konut müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’de düzenlenen “Yüzyılın Konut Projesi Programı”nda Antalya dahil 81 ili kapsayan dev sosyal konut hamlesinin ayrıntılarını paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’nın da projede önemli bir yer tuttuğunu belirterek, kent genelinde toplam 6 bin 799 konutun hayata geçirileceğini açıkladı.

ANTALYA’DA 6 BİN 799 YENİ KONUT

Antalya’nın Merkez, İbradı, Gazipaşa, Kaş, Demre, Akseki, Manavgat, Korkuteli, Alanya, Kemer ve Finike ilçelerinde yapılacak konutların, düşük gelirli vatandaşlara güvenli ve modern yaşam alanları sunacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her ailemizin sıcak bir yuvaya kavuşması, barınma ihtiyacını en düşük maliyetlerle karşılaması bizim için vazgeçilmezdir” dedi.  

TOKİ GÜVENCESİYLE HAYATA GEÇECEK

“Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında Türkiye genelinde 81 ilde 500 bin sosyal konut inşa edileceğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu projeyle dar gelirli vatandaşların modern, çevre dostu ve depreme dayanıklı evlere sahip olacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Antalya’daki projelerin TOKİ güvencesiyle yürütüleceğini ve çalışmaların kısa sürede başlatılacağını söyledi.    

Kaynak: Emre Gündoğdu - İsmail Özkan

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !