x


x
x

Yarkın Böke için tören düzenlendi


Antalyaspor’un ilk kadrosunda yer alan futbolculardan Yarkın Böke’nin vefatı dolayısıyla Hasan Subaşı Tesislerinde tören düzenlendi.

Tarık Tayyar Elyakut

Tarık Tayyar Elyakut

EDİTÖR

17.09.2024 - 09:00

YAYINLANMA

17.09.2024 - 09:00

GÜNCELLEME
Yarkın Böke için tören düzenlendi

Antalyaspor’un ilk kadrosunda yer alan efsane futbolcularından Yarkın Böke, dün hayatını kaybetti. Vefat haberini sosyal medya hesaplarından yayınlayan Antalyaspor, bugün de Böke için Hasan Subaşı Tesislerinde tören düzenlendiğini açıkladı.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Mekanın cennet olsun Yarkın Böke! Dün vefat eden efsane futbolcularımızdan Yarkın Böke için Hasan Subaşı Tesislerimizde tören düzenlendi.”

EFSANELERİN GİYDİĞİ FORMA TANITIMINDA YER ALMIŞTI

Yarkın Böke, geçtiğimiz yıl, 1969 yılında efsanelerin giydiği forma tanıtımında yer almış ve tanıtım videosunda şu ifadelere yer vermişti:

“Biz geldiğimiz yeri hiç unutmadık. Bu formamızda geçmişimizi, geleceğimizi, şehrimizi taşıdık. 1969 yılında bu formayı giydiğimizden bugüne sırtımızda taşıdığımız ne varsa bu formanın içinde. Bu forma kulübümüzden geldiği yeri unutmayanlara ve şehrini bir şeref madalyası gibi sırtında taşıyanlara.”

Kaynak: Tar?k Tayyar Elyakut

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !