Kız Voleybol Takımı hazırlıklara başladı
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bu yıl 18 kız öğrenciden oluşan 'Gazipaşa Spor Kız Voleybol Takımı' kuruldu. Takım Antalya Gelişim Ligi için çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bu yıl 18 kız öğrenciden oluşan 'Gazipaşa Spor Kız Voleybol Takımı' kuruldu. Takım Antalya Gelişim Ligi için çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Gazipaşa Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Lisesi'nde 18 kız öğrenciden oluşan Gazipaşa Spor Kız Voleybol Takımı kuruldu. Antalya Gelişim Ligi'ne hazırlık yapan takım iddialı şekilde çalışıyor. Beden eğitimi öğretmeni Ahmet Değirmenci, "Gazipaşa'da ilk kez bir kız voleybol takımı kurduk. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Antalya Gelişim Ligi için çalışıyoruz. Hedefimiz ligde birincilik" dedi.
DHA
Bu sezon deplasmandaki 10’uncu maçına Eyüpspor karşısında çıkan Alanyaspor, fobisini İstanbul’da da yenemedi. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan Şimşek, 9’uncu deplasman maçından da galibiyet çıkaramadı.
Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kendi takımının biraz daha dinamik olması gerektiğini ifade ederek, "Benim takımım topa sahip olmada daha hızlanmalı, daha dinamik olmalı. Bunun için gayret edeceğim. Benim yapmam gereken burada öncelikle oyuncularımın öz güvenini ve birbirlerini karşı bu anlamdaki motivasyonlarını yükseltmek. Bunu da yapabileceğimize inanıyorum" dedi.
Alex de Souza ile yollarını ayırmasının ardından takımı Emre Belözoğlu’na emanet eden Antalyaspor’da kötü gidişata yine ‘dur’ denilemedi. Göztepe’ye 1-0 ile kaybeden Akrep, üst üste 4’üncü yenilgisini aldı.
Süper Lig'de Sami Uğurlu teknik direktörlüğünde sezonun ikinci yarısına güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen Alanyaspor, ligin 20. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.
Antalyaspor, Süper Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Emre Belözoğlu’nun göreve başlamasıyla birlikte, Alex de Souza ile yollarını ayıran kırmızı beyazlılar, zorlu rakibini mağlup ederek, moral bulmayı hedefliyor.
Alex De Souza ile yollarını ayıran Antalyalyaspor’da yeni teknik direktör Emre Belözoğlu, Göztepe karşısında ilk sınavına çıkacak.
Mali olarak zor bir dönemden geçen Kepezspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Antalya ekibinde son 1 ayda sözleşmesini fesih eden futbolcu sayısı 16’ya yükselirken, Pazar günü oynanacak Adana 01 FK maçı öncesinde altyapı dışında sadece 12 futbolcu kaldı.
Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak Eyüpspor-Alanyaspor karşılaşmasının hakem kadrosu açıklandı.
Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak Göztepe-Antalyaspor karşılaşmasında görev yapacak hakemler belli oldu. Zorlu karşılamada Çağdaş Altay düdük çalacak.
Alanyaspor’da gösterdiği performansla Trabzonspor’un gündemine giren Loide Augusto’ya bir talip daha çıktı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz