x


x
x

Antalyalı sanatçıdan büyüleyen 3D mapping gösterisi


İstanbul’daki Venedik Sarayı’nda düzenlenen IDEHA 2026 etkinliği, Antalyalı dijital sanatçı Gökhan Çalbay’ın imzasını taşıyan etkileyici bir 3D mapping gösterisine sahne oldu.

10.04.2026 - 14:43

YAYINLANMA

10.04.2026 - 16:47

GÜNCELLEME

10.04.2026 - 14:43

YAYINLANMA:

10.04.2026 - 16:47

GÜNCELLEME:
Antalyalı sanatçıdan büyüleyen 3D mapping gösterisi

Ufuk Akgün’ün prodüktörlüğünde, İtalya Büyükelçiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, sarayın balo salonu adeta dijital bir sanat alanına dönüştürüldü. Çalbay’ın sanat yönetmenliğini üstlendiği projede, 8 metre genişliğinde ve 7 metre uzunluğundaki işlemeli duvar ve tavana özel olarak hazırlanan görseller yansıtıldı.

GÖRSEL ŞÖLEN SUNDU

Yaklaşık 1 ay süren titiz hazırlık sürecinde, tarihi yapının mimari dokusuna zarar verilmeden geliştirilen projeksiyon tasarımları, hareketli ve dinamik kompozisyonlarla izleyenlere görsel bir şölen sundu. Büyükelçinin açılış konuşmasının ardından başlayan ve 4 dakika süren gösteri, davetlilerden tam not aldı.

BÜYÜK DİKKAT ÇEKTİ

Gösterinin seslendirmesi ise Murat Karahan tarafından yapıldı. İtalya’nın sanat, moda, spor ve teknoloji alanlarındaki tarihsel gelişimini anlatan gösteri, güçlü anlatımı ve görsel diliyle dikkat çekti.

Kaynak: Emre Gündoğdu

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !