KUM YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ!
Antalya'da otomobile çarptıktan sonra devrilen kum yüklü hafriyat kamyonunun sürücüsü Davut Aslanoğlu (55) yaralandı. Aslanoğlu’nu vatandaşlar camları kırarak çıkardı.
Antalya'da otomobile çarptıktan sonra devrilen kum yüklü hafriyat kamyonunun sürücüsü Davut Aslanoğlu (55) yaralandı. Aslanoğlu’nu vatandaşlar camları kırarak çıkardı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köprüsü’nde meydana geldi. Davut Aslanoğlu yönetimindeki 07 CDG 75 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Bariyerle çarpmamak için Aslanoğlu’nun manevra yaptığı kamyon diğer şeritteki 07 AFP 316 plakalı otomobile çarpıp, refüjdeki korkulukları devirdikten sonra yan yattı. Kamyonun damperindeki kum yola dökülürken, yardıma koşan vatandaşlar, aracın camını kırarak Aslanoğlu'nu çıkarıp yakındaki hastaneye götürdü. Bu sırada kamyonun çarptığı otomobilde hafif yaralanan ismi öğrenilemeyen sürücü de kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle kapanan karayolunun yeniden ulaşıma açılması için dökülen kum temizlenmeye başlandı.
Kazayı görüp gelen bölgedeki esnaftan Duran Avar, “Kamyonun yan yattığını görünce koşarak yanına geldim. Şoförü görünce camı kırıp olduğu yerden çıkarttık. Şoför yaralıydı, karşıdaki hastaneye götürdük. Diğer aracın şoförünü görmedim. Kamyonu böyle görünce direkt geldim şoför sıkışmıştı" dedi.
DHA
Antalya'da makas attığı iddia edilen aracın çarpması sonucu karşı şeride geçen otomobilde bulunan biri çocuk 2 kişi yaralandı.
Türkiye'nin birçok şehrinde çeşitli bahanelerle şu ana kadar yüzlerce kez intihar girişimde bulunan Hasan İ., bu defa da Antalya'nın Alanya ilçesinde çatıya çıktı. En son 5 gün önce Gazipaşa ilçesinde de çatıya çıkan Hasan İ.'nin, son teşebbüsünün 231'inci olduğu belirtildi.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpan otomobil takla attı. Yaya ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü olay yerinden firar etti.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde her türlü atığın dökülerek çöplük haline geldiği, Koru Sahili Fidanlık Bölgesi’nde yangın çıktı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde çok sayıda tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 24 şüpheli gözaltına alındı.
Manavgat’ta ışık sisteminde beton mikserinin kırmızı ışıkta bekleyen kamyonete, kamyonetin de önünde bulunan damperli kamyona çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında prefabrik ev küle döndü.
Antalya’nın Kepez İlçesi Sakarya Bulvarında yangın ihbarı itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler ihbarın asılsız olduğunu gördü.
Antalya’nın Serik ilçesinde, nitelikli yağma yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
Antalya’da kavşakta metrelerce sürükleyip üzerine devrildiği araçtaki genç kadının ölümüne neden olan kamyon sürücüsü Şahin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının emniyetteki ifadesinde kamyonun freninin patladığını söylediği öğrenildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz