x


x
x

Beste Kökdemir: Hamile olduğunu düğünden sonra açıkladı


Oyuncu Beste Kökdemir, bir süredir birlikte olduğu iş insanı Fazlı Erdinç Çatak ile 4 Temmuz’da evlendi. Çift, kısa süre önce Mayıs ayında gerçekleşen evlilik teklifinin ardından nikâh masasına oturdu.

Emre Gündoğdu

Emre Gündoğdu

EDİTÖR

16.07.2025 - 15:11

YAYINLANMA

16.07.2025 - 15:11

GÜNCELLEME
Beste Kökdemir: Hamile olduğunu düğünden sonra açıkladı

Düğünün hemen ardından güzel oyuncudan bir sürpriz daha geldi. Kökdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Ultrason görüntüsünü takipçileriyle paylaşan Kökdemir, heyecanını gizleyemedi.

Ancak bu mutlu haberin ardından sosyal medyada bazı eleştiriler de geldi. Yorumlara kayıtsız kalmayan Kökdemir, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Böyle linçleri bekliyordum ama fazla önemsemiyorum. Zorla çocuk yapmak için evlenmedik, hamile kaldıktan sonra erken evlendik. Bu ülkeye bir çocuk getiriyorum ve ona dürüstlüğü öğretmek istiyorum. İnsanların kalıplarla yaşamaya çalışması beni üzüyor” ifadelerini kullandı.

Kökdemir ve eşi, bebeklerinin cinsiyetini de eğlenceli bir video ile duyurdu. Duygusal anların yaşandığı paylaşımda, çiftin bebeklerinin erkek olacağı açıklandı.

Kökdemir, paylaşımına şu notu ekledi: “Erdinç kız olacağına çok emindi, hatta doktor da öyle demişti. Ama erkek olduğunu öğrenince ayrı bir sevinç yaşadı. Ben zaten başından beri erkek olduğunu hissediyordum. Hamilelikte duygular çok yoğun oluyor, her şeye ağlıyorum. Canımız erkek!”

HABER MERKEZİ

Kaynak: HABER MERKEZİ

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !