x


x
x

Muratpaşa'dan öğrencilere etüt merkezi


Muratpaşa Belediyesi, Meltem Mahallesi’nde hizmete açtığı yeni etüt merkeziyle öğrencilere ders çalışabilecek yeni alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

Haber Merkezi

EDİTÖR

31.01.2024 - 09:00

YAYINLANMA

31.01.2024 - 09:00

GÜNCELLEME
Muratpaşa'dan öğrencilere etüt merkezi

Kreşleri, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eğitim ve gençleri üniversite sınavına hazırlayan merkeziyle Antalya’nın en büyük eğitim kurumlarından Muratpaşa Belediyesi, etüt merkezleriyle de eğitime verdiği desteği sürdürüyor.


Muratpaşa Belediyesi Güzeloba, Kızıltoprak ve Şirinyalı Mahallesi’ne açtığı ‘Falez Etüt Merkezi’nin ardından Meltem Mahallesi’nde etüt merkezi inşaatını tamamladı. Akdeniz Üniversitesi’ne komşu etüt merkezi İsmail Baba Sürelsan Caddesi üzerinde 3807’nci Sokak’ta yer alıyor. Etüt merkezi bireysel çalışmalarda kullanılabileceği gibi öğrencilerin grup çalışmaları ve projelerini tartışabilmelerine elverişli olarak tasarlandı. Merkez, 4 bölümden oluşuyor.


İHA

Kaynak: IHA

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !