Okçulukta yılın en iyileri arasında Türkiye'den 2 isim yer aldı
2024 Dünya Okçuluk Ödülleri'nin adayları arasındaki Öznur Cüre Girdi, yılın kadın para okçusu, Yusuf Göktuğ Ergin ise yılın antrenörü seçildi.

2024 Dünya Okçuluk Ödülleri'nin adayları arasındaki Öznur Cüre Girdi, yılın kadın para okçusu, Yusuf Göktuğ Ergin ise yılın antrenörü seçildi.
Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen "yılın enleri" ödüllerinin 2024'teki sahipleri açıklandı.
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda şampiyon olan Öznur Cüre
Girdi, para kadın sporcu kategorisinde ödüle layık görüldü.
Türkiye Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ
Ergin de yılın antrenörü oldu.
AA
8-16 Şubat tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek olan 12. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası öncesi hazırlıklar ve sporcuların girişleri yapılmaya devam ediyor.
Mali olarak, sıkıntılı bir dönem geçiren Antalyaspor’da eski yöneticilere sürpriz bir yazı gitti. 2023 yılı Ağustos, Eylül ve Ekim tarihlerinde görev alan bazı yöneticilere SGK tarafından ödenmesi talebiyle borç yazısı ulaştırıldı.
Türkiye Kupası A Grubu’nun ikinci hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayan Alanyaspor, hata yapmadı. Gençlerinin öncülüğünde İstanbul ekibini 4-1 mağlup eden Antalya ekibi, ilk puanlarına ulaştı.
Antalyaspor teknik direktörlüğü görevinde de bulunan eski futbolcu Sergen Yalçın’ın bir süredir hastanede tedavi gören kardeşi Gürsoy Yalçın hayatını kaybetti.
Süper Lig’de son iki haftada topladığı 4 puanla nefes alan Antalyaspor, Türkiye Kupası’nda ise şok yaşadı. Bodrum FK deplasmanına çıkan Akrep, eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz’in 2 gol kaydettiği maçta sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. Haftasında Perşembe günü evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Karşılaşmayı Burak Olcar yönetecek.
Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 2.hafta maçında yarın Bodrum FK’ye konuk olacak. Mücadeleyi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.
Antalya’nın Elmalı ilçesinde keçi çobanlığı yaparken yetenek taraması sonrasında bocceye başlayan Adnan Şen, Bocce Milli Takımı'na seçilmenin heyecanını yaşıyor.
Alanyaspor, karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler’in skandal kararlarına rağmen Göztepe’yi devirmeyi başardı. Arda Kardeşler’in, ev sahibi ekip lehine verdiği 2 penaltı ve 1 gol kararının VAR uyarısıyla iptal olduğu maçı 1-0 kazanan Alanyaspor, İzmir ekibine bu sezon evinde ilk yenilgisini tattıran ekip oldu.
Antalyaspor, Süper Lig’in 22. haftasında 3-2’lik Hatayspor galibiyetiyle dış sahada 5 maç sonra kazandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz