x


x
x

Uçmakdere hafta sonu yamaç paraşütü tutkunlarını ağırlıyor


Tekirdağ'da bulunan Uçmakdere, hafta sonu gökyüzüyle buluşmak isteyen yamaç paraşütü tutkunlarını misafir ediyor.

Emre Gündoğdu

Emre Gündoğdu

EDİTÖR

04.05.2025 - 15:36

YAYINLANMA

17.05.2025 - 03:00

GÜNCELLEME
Uçmakdere hafta sonu yamaç paraşütü tutkunlarını ağırlıyor

Marmara Denizi ile Ganos Dağı eteklerindeki ormanların bütünleştiği bölgede, adrenalin tutkunları, 250 ve 600 metrelik pistlerden rüzgarın durumuna göre uçuşlarını yapıyor.

Özellikle İstanbul ve yakın kentlerden gelen ekstrem spor tutkunları, mavi ile yeşilin buluştuğu güzellikleri gökyüzünden izleme fırsatı buluyor.

Paraşüt eğitmeni Sevda Akdağ, ziyaretçilerin yamaç paraşütüyle bölgenin güzelliklerini gökyüzünden izleme fırsatı bulduğunu söyledi.

Ganos Dağı eteklerinde bulunan pistlerin, uçuş yapanlara farklı bir deneyim sunduğunu ifade eden Akdağ, "Burası ziyaretçilerin çok beğendiği, gökyüzünden insanlara eşsiz manzara sunan bir yer. Burada uçuş yapan herkes buraya bayılıyor. Herkes güzel anılarla buradan ayrılıyor." dedi.

Yamaç paraşütü yapan Rümeysa Yeter de ilk defa uçuş yaptığını ve kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu dile getirdi.

İstanbul'dan gelen Sena Şener ise Uçmakdere'nin doğasının harika olduğunu, bölgenin güzelliklerini gökyüzünden izlemenin de ayrı bir keyif olduğunu aktardı.

AA

Kaynak: AA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !