x


x
x

Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç hakkındaki ‘ev hapsi’ kaldırıldı


İstanbul'da, yasa dışı bahse teşvik iddiasına ilişkin Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç hakkında uygulanan ‘ev hapsi’ şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına karar verildi.

Haber Merkezi

Haber Merkezi

EDİTÖR

27.11.2024 - 09:00

YAYINLANMA

17.05.2025 - 08:15

GÜNCELLEME
Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç hakkındaki ‘ev hapsi’ kaldırıldı

Erbil ve Ortaç'ın avukatlarının müvekkillerinin "ev hapsi" şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılması için yetkili mahkemelere sunduğu itiraz dilekçesi değerlendirildi.

İki sanık hakkında uygulanan adli kontrol tedbirlerinin kaldırılması kararlaştırıldı.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçlar Soruşturma Bürosunca ayrı ayrı hazırlanan iddianamede, her iki sanığın da "kişileri reklam vermek ve sair surette spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli veya müşterek bahis ya da şans oyunlarını oynamaya teşvik etmek" suçundan birer yıldan üçer yıla kadar hapis ve 3 bin güne kadar adli para cezasıyla cezalandırılmaları talep ediliyor.

Erbil'in 30 Aralık'ta İstanbul 20. Asliye Ceza Mahkemesi'nde, Ortaç'ın ise 24 Aralık'ta İstanbul 25. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

AA

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !