Kepez ilçesinde hayırseverlerin katkılarıyla üç Aile Sağlığı Merkezi ve bir 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılacak. Yeni yatırımlar için protokol töreni düzenlendi.
25.11.2025 - 16:38
YAYINLANMA27.11.2025 - 21:24
GÜNCELLEME25.11.2025 - 16:38
YAYINLANMA:27.11.2025 - 21:24
GÜNCELLEME:
Kepez ilçesinde Ayanoğlu, Çamlıbel ve Varsak Altıayak mahallelerinde hayırseverlerin katkılarıyla yapılacak sağlık tesisleri için İl Sağlık Müdürlüğü yerleşkesinde protokol töreni gerçekleştirildi. Törene Vali Hulusi Şahin, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan ve hayırseverler katıldı.
AYANOĞLU MAHALLESİ’NE YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ
Hayırsever Abdurrahman İltemir’in desteğiyle 3 hekimli, 100 metrekarelik İlvan – İbrahim İltemir Aile Sağlığı Merkezi inşa edilecek.

ÇAMLIBEL MAHALLESİ SAĞLIK YATIRIMI
Hayırsever Mehmet Mete Altunkapak tarafından yapılacak 5 hekimli, 140 metrekarelik Kepez Şenel Altunkapak Aile Sağlığı Merkezi hizmet verecek.
VARSAK ALTIAYAK’TA AİLE SAĞLIĞI VE 112 ACİL İSTASYONU
Ahmet Ali Çakar’ın katkılarıyla 4 hekimli Kepez Çakarlar Aile Sağlığı Merkezi ve Kepez Ali Meriç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ilçenin sağlık kapasitesini güçlendirecek.
TESLİMAT VE HİZMETE SUNUM
Yeni sağlık tesisleri tamamlandığında İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilerek vatandaşların hizmetine sunulacak.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir