SERİK İÇİN YOĞUN MARATON BAŞLIYOR
Pandemi sebebiyle geçtiğimiz sezon düşmenin kaldırılmasıyla birlikte maç sayıları artarken, takımlar da daha zorlu dönemler geçirecek.
Pandemi sebebiyle geçtiğimiz sezon düşmenin kaldırılmasıyla birlikte maç sayıları artarken, takımlar da daha zorlu dönemler geçirecek.
2. Lig'de mücadele veren Antalya ekibi Serik Belediyespor da haftada iki maç yapacağı döneme giriş yapıyor. Sezonun ilk yarısının tamamlanmasına 84 gün kalırken, Antalya ekibi de bu süreçte toplam 16 karşılaşmaya çıkacak. Serik Belediyespor, yaklaşık 3 ay sürecek bu dönemde 16 maçın 9'unu deplasmanda geri kalan 7 maçı ise kendi sahasında oynayacak.
HABER MERKEZİ
Antalyaspor Teknik Direktörü olarak ilk maçına Göztepe deplasmanında çıkan Emre Belözoğlu, ikinci sınavını Beşiktaş karşısında verecek.
Son iki haftada tek puan alabilen Alanyaspor, yeniden çıkış yakalamak için Başakşehir karşısına çıkacak. Sezonun ilk devresinde oynanan mücadeleyi 4-2 kaybeden Turuncu-Yeşilliler, bu kez evinde kazanan taraf olmak için mücadele verecek.
Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor – Beşiktaş maçının hakemi belli oldu. Karşılaşmayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.
Alanyaspor, Süper Lig’in 21. haftasında Başakşehir’i ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndaki bir müsabakada, hakemin bir sporcuyu diskalifiye etmesiyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda 1’i hakem 2 kişi yaralanırken, 2 kişi de ifade için polis merkezine götürüldü.
Antalya’da Besim Aybars Kros 1. Ligi Final ve U18-U20 Ligi Eleme Kademesi yarışları tamamlandı.
Antalyaspor’un en değerli oyuncusu olarak kabul edilen Jakub Kaluzinski için pek çok takımın ilgisi bulunurken, Polonyalı futbolcunun sözleşmesinde 4 milyon Euro’ya serbest kalma maddesinin olduğu ortaya çıktı.
Süper Lig’de bu sezon zor günler geçiren Antalyaspor ile Alanyaspor, deplasmanda yokları oynuyor. Her iki takım da bu sezon 10 kez Antalya dışında maça çıkarken, sadece birer kez sahadan mutlu ayrıldı.
Alanyaspor’un Süper Lig’in 21. Haftasında oynayacağı karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.
Bu sezon deplasmandaki 10’uncu maçına Eyüpspor karşısında çıkan Alanyaspor, fobisini İstanbul’da da yenemedi. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan Şimşek, 9’uncu deplasman maçından da galibiyet çıkaramadı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz