x


x
x

Şimşek’te imza zamanı


Eyüpspor maçının ardından transferde geç kalındığı için mutsuz olduğunu söyleyen Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, 2 imzaya birden hazırlanıyor.

Enis Nazlı

Enis Nazlı

EDİTÖR

15.08.2024 - 09:00

YAYINLANMA

15.08.2024 - 09:00

GÜNCELLEME
Şimşek’te imza zamanı

Turuncu-Yeşilliler, Portekiz’in Braga kulübünden Rony Lopes ve Brezilya Serie B ekiplerinden Vila Nova forması giyen Juan Christian ile anlaşmaya vardı. Kanatlarda forma giyen iki futbolcunun kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

DEV KULÜPLERDE OYNADI

Kariyerinde Manchester City, Lille, Monaco ve Sevilla gibi takımların formasını giyen Rony Lopes, geçtiğimiz sezon başında Braga’ya transfer oldu. Geçen sezon toplamda 32 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 1 asist üretti. Portekiz Milli Takım formasını da 2 kez giyen başarılı futbolcu, skor katkısı veremedi.

İKİNCİ KEZ ÇIKIYOR

Brezilyalı Juan Christian ise kariyerinde ikinci kez ülkesinin dışına çıkacak. Daha önce Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al-Hamriyah formasını kiralık olarak giyen 23 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Azuriz, Cruzeiro ve Vila Nova adına mücadele verdi. Vila Nova ile 49 maça çıkan genç futbolcu, 7 gol ve 5 asist üretti. 

Kaynak: Enis Nazli

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !